Administrativ kundtjänstmedarbetare till Medical Vision!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenheter att arbeta administrativt med kundsupport? Är du intresserad av ett deltidsuppdrag upp till 50% med start omgående? Se hit!

Om Tjänsten
Medical Vision utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter inom området arthroscopic kirurgi. Produkterna säljs över hela världen genom partners och distributörer. Företagets uppdrag är att förbättra kvaliteten på vården och vårdkostnadseffektiviteten genom produkter som bygger på säker och beprövad teknik. Organisationen är i expansionsfas och som administrativ kundtjänstmedarbetare här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär.

Du har fokus på kundtjänst och support och arbetar tätt med övriga kollegor på företaget. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Hantera order i företagets affärssystem från registrering till leverans.
  • Hålla kunderna uppdaterade på leveransstatus via telefon och mail.
  • Hantera logistiken kring bland annat inkommande och utgående leveranser.
  • Registrera nya kunder i företagets affärssystem och uppdatera informationen gällande befintliga kunder.
  • Upprätthålla ett uppdaterat kontaktregister för distributörer med bland annat aktuella adresser.
  • Uppdatera priser i affärssystemet.
Om Dig
Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och som trivs i en miljö där det är högt tempo. Har du naturvetenskaplig bakgrund inom medicinteknik, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet är det meriterande för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet från medicinteknik, utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som administrativ kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget förväntas pågå tillsvidare.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08- 598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.