Administrativ koordinator till internationellt företag!

Om jobbet

Är du en flexibel och serviceinriktad person med flera års erfarenhet av att arbeta assisterande och koordinerande? Då har vi uppdraget för dig hos vår kund Amgen med plats i Solna.

Om uppdraget
I din roll som administrativ koordinator på detta kontor kommer du bland annat att ansvarar för uppdatering utav system, utveckling av databaser, introduktion för nyanställda medarbetare på företaget samt samordna projekt på avdelningen.
Vidare kommer du även att assistera dina medarbetare med reseadministration, arrangemang utav konferenser samt beställning av cateringmat med mera.

Om dig
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av att ha arbetat som assistent åt chefer samt utav administrativt arbete, gärna inom ett internationellt bolag. Du är en serviceinriktad person med hög integritet. Som person är du strukturerad, samarbetsinriktad och har initiativförmåga. Du har lätt att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och ser möjligheter att effektivisera administrationen.

Vidare är dina datorkunskaper mycket goda och har du dessutom ett intresse för teknik och system är detta tjänsten för dig. En stor del av kommunikationen kommer att ske på engelska och därför behöver du ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Då ingen dag är den andra lik är det viktigt att du flexibel och pragmatisk med förmåga att anpassa dig till nya förutsättningar och krav.

Om anställningen
Tjänsten som administrativ koordinator är ett konsultuppdrag med förväntad start i januari 2017, uppdraget är ett föräldravikariat på ca 12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.