Administrativ ekonomiassistent med hög serviceanda till Kobia på Tyresö

Academic Work · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

Brinner du för att ge förstklassig service och samtidigt har ett stort intresse för ekonomi? Nu har du chansen att få värdefulla erfarenheter inom ekonomi och administration. Kobia söker en ekonomiassistent/ receptionist till deras kontor på Tyresö! Ta chansen och bli en viktig del av Kobia- en ledande leverantör för landets bagerier och konditorer. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kobias räkning en administrativ ekonomiassistent.
Kobia är en fullsortimentsleverantör som leder utvecklingen inom konditori och bagerimarknaden i norra Europa, de förser bagare och konditorer med kvalitetsråvaror i kombination med ypperlig service.

Nu har Kobia behov av en ekonomiassistent/receptionist till ett vikariat på 24 månader.

Du kommer att tillhöra Kobias ekonomiavdelning som består av fyra personer idag och sitta i receptionen på deras kontor i Tyresö. På kontoret i Tyresö sitter totalt ca 50 medarbetare och Kobia har även kontor i Göteborg och Hässleholm. Du kommer i rollen som receptionist välkomna såväl leverantörer som externa besökare till kontoret. Du kommer även att ha hand om fakturering gentemot mot kunder, administrera och ta emot inkommande samtal samt sköta allmänna inköp till kontoret.

Denna tjänst kommer ge dig möjlighet att få värdefulla erfarenheter inom ekonomi och administration och du kommer bli en del av ett familjärt och sammansvetsat företag.
Det finns flera erfarna medarbetare på ekonomiavdelningen vilka du kan ta rygg på och detta är ett ypperligt tillfälle för dig som vill skapa dig ytterligare värdefulla erfarenheter inom ekonomiområdet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kobias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kobia.

Arbetsuppgifter

Som administrativ ekonomiassistent på Kobia kommer du att sitta i receptionen på Kobia och ansvara för bland annat Kobias växel. Vidare kommer du vara delaktig i den löpande bokföringen. I din roll kommer du vara behjälplig och ge service till de övriga anställda på kontoret med bland annat beställningar och administrera tids- och reseräkningar.

Du kommer också till exempel att:
 • Kontrollera, justera samt göra utskick gällande kund- och leverantörsfakturor i ekonomisystemet Navision
 • Genomföra allmän administration
 • Sköta faktureringen gällande olika kurser och projekt
 • Stötta ekonomiavdelningen gällande kundreskontran
 • Ansvara för posthantering och bud
Tjänsten passar dig som är serviceminded ut i fingerspetsarna och vill bidra till att både leverantörer, besökare och kunder får ett professionellt, positivt och härligt bemötande. Du trivs i en bred roll där du får ha kontakt med många olika typer av människor.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning
 • Har mellan 6 månader-3 års arbetslivserfarenhet från att ha arbetat inom ekonomiområdet, exempelvis har du arbetat heltid eller deltid vid sidan av studier eller liknande
 • Har erfarenhet av ett ekonomisystem sedan tidigare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer behöva använda dig av båda språken i arbetet
Det är meriterande om du har en YH-utbildning inom ekonomi eller liknande och/eller har erfarenhet från att ha jobbat i ekonomisystemet Navision.

Som person är du en problemlösare, serviceminded, strukturerad och ordningsam. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har en god kommunikativ förmåga och en positiv inställning samt har lätt för att samarbeta. Kobia är ett familjärt företag där alla anställda känner varandra och har ett stort engagemang för bolaget, därför tror vi även att du som person vill bidra till Kobia och är ansvarstagande!

Övrig information
 • Start: 2 januari 2017
 • Omfattning: Visstid, heltid, vikariat i 24 månader
 • Placering: Tyresö
 • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi kan även komma att tillsätta tjänsten innan annonsen är nertagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Kobia är en ledande leverantör till landets alla bagerier och konditorier. Deras klara målsättning är att bli bäst på att erbjuda kunderna de bästa förutsättningarna för en god rörelse i en allt hårdare konkurrens. Kobia omsätter ca 500 miljoner och ingår i Abdon Mills, en familjeägd företagsgrupp med en sund och god ekonomi. Gruppen vars huvudinriktning är utveckling och produktion av ceraliebaserade livsmedel, är aktiv i flera länder och omsätter totalt ca 10 miljarder kronor.