Administrativ assistent till Arlanda!

Om jobbet

Har du administrativ erfarenhet och är ute efter nya utmaningar? Då har vi på Adecco det perfekta uppdraget för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på ett bolag som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Du kommer att arbeta på enheten Passenger Service som utför och planerar att det minutoperativa arbetet som krävs för att resenärer ska snabbt, säkert och effektivt ta sig till och från flygplanen. I denna roll som administrativ assistent kommer du att agera som ledningsstöd samt bistå verksamheten inom Passanger Service med administrativt stöd.
Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av:
  • att hanterar avvikelserapporter
  • att vara behjälplig vid introduktion av nyanställda
  • samordna informationsunderlag som ex. statistik och underlag för analys till verksamhetschefer
Om dig
För att trivas i den rollen bör du som person vara flexibel och lösningsorienterad. Om du tidigare har arbetet med kundkontakter och service då kommer du finna denna roll stimulerande. Vidare för att lyckas i rollen som Administrativ assistent behöver du ha en hög organisationsförmåga för att lyckas i ditt arbete.

Om anställningen
Tjänsten som administrativ assistent är ett uppdrag på 1 år med start 1 november. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kon-taktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat frisk-vårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansök-ningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och per-sonligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäk-rad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said på zebiba.said@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.