Addici Security söker en Driftchef

Om jobbet

Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen och är en egen legal enhet. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad samt förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Ditt nya arbete:

Addici Security söker en Driftchef till våra uppdrag i Stockholmsområdet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi erbjuder dig att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet.

Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Som driftchef har du lönsamhets-, medarbetare-, informations-, drift-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvaret för aktuella objekt inom aktuellt driftområde. Du har det övergripande ansvaret för att avtalen produceras enligt gällande avtal med kund och har därigenom ett kundansvar för objekten inom driftområdet. Driftchefen ansvarar gemensamt med Regionchefen för utvecklingen av kunder och avtal.

Kvalifikationer som krävs:
 • godkänd av länsstyrelsen för anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag
 • gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska
 • körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
 • laglydighet, ostraffad och drogfri
 • ordnad privatekonomi
 • erfarenhet av arbete med någon form av kundkontakt inom bevakning/säkerhet samt erfarenhet av att leda personal inom säkerhetsbranschen
Personliga egenskaper:
 • intresse, fallenhet och erfarenhet av att leda andra
 • kommunikativ förmåga och besitta ett genuint intresse och drivkraft för att arbeta med människor, förändra, påverka och förbättra
 • resultatorienterad och förmåga att ansvara för att genomföra beslutande åtgärder och slutföra projekt
 • flexibel och utåtriktad personlighet
 • ansvarstagande
 • analytisk förmåga
Övrigt:

Du rapporterar till Regionchefen.

Lön: Enligt överenskommelse

För mer information är du välkommen att kontakta: Joakim Orning, Joakim.orning@coor.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 9 december 2016. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var