Ad Creation Associate

Om jobbet

Som Ad Creation Associate här hos oss är du kärnan i vår verksamhet och spelar en stor roll i framgången vi skapar tillsammans. När vi tillsammans når målen kan du höra det på den höjda musikvolmen och känna det på stämningen under vår gemensamma lunch. I teamet sätter ni upp veckans mål och hjälper varandra att nå dit och en intensiv dag lättas upp med en match pingis. Det finns alltid mycket att ta tag i och din insats för att göra gruppen mer sammansvetsad, peppa en kollega och sprida god energi värderas högt.

Följ vår Snapchat Life@Sellpy om du vill ha en inblick i hur vi har det på jobbet! Under hela december har vi vår adventskalender som du inte vill missa! (användarnamn lifeatsellpy)

Vad du kommer att göra
  • Då dina kollegor inom Assortment gjort en bedömning av vad som kan säljas och inte, tar du som Ad Creation Associate foton och publicerar med en säljande text för försäljning.
  • Du lägger upp annonsen, paketerar varan rätt och placerar den rätt på vårt lager.
  • Tillsammans med ditt team gäller det att hålla ett högt tempo, hålla en god kvalitet och samtidigt ha roligt
Har du idrottat eller på andra sätt gillar att tävla har du kommit rätt! Vi har mycket att göra och ibland måste det gå riktigt fort, men det går fort när vi har kul tillsammans.

Vem du är
  • Som person sprider du bra energi till dina kollegor, du är utåtriktad och trivs att arbeta i team.
  • Du tar egna initiativ och blir snabbt självgående i arbetet.
  • Du är effektiv, ambitiös och har en stor vilja att utvecklas.
  • Förutom att få en kick av förbättringar vill vi även att du delar med dig av erfarenheter, kunskaper och pepp till resten av gruppen.
  • Ordning och reda är något du gillar. Vi jobbar bäst tillsammans där alla hjälps åt och drar sitt strå till stacken.
Du kommer att få en grundlig introduktion och tydliga mål för ditt arbete de första dagarna och genom att löpande kunna följa dina försäljningssiffror och statistik vet du vad som är dina styrkor och vad du behöver coachas i. Du kommer att ha chans att utvecklas i din roll; inom den egna gruppen eller inom någon annan avdelning. Vi vill gärna att du vill lära och blir en förebild för nya medarbetare!

Life @ Sellpy

På vårt lager och kontor här i Stockholm är vi ca 150 personer som arbetar hel- och deltid på vårt kontor och lager i Frihamnen. De flesta är mellan 16-30 år och med det kommer mycket god stämning, högt tempo och lekfullhet. Du jobbar du alltid tillsammans med många andra personer i ett team och du lär dig av mer erfarna kollegor, likväl som du är en stor bidragande faktor till stämning och mål.

När du jobbar hos oss kan du räkna med att rutiner, processer och arbetssätt snabbt kan komma att förändras från en vecka till en annan. Vi tycker själva att det är otroligt kul för det tyder på att vi växer och att våra kunder gillar oss.

Välkommen med din ansökan

Vill du jobba med oss? Vi skulle gärna vilja veta mer om dig och varför Sellpy känns helt rätt. I dagsläget söker vi dig som kan jobba heltid och deltid. Skicka oss ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget