Accountant sökes till väletablerat telekombolags inhouse cash-enhet

Om jobbet

Har du tidigare arbetat i en funktion inom ekonomi eller som ekonomiassistent och söker ett långsiktigt stimulerande arbete på ett väletablerat företag? Har du dessutom kunskaper inom SAP och är du en serviceorienterad problemlösare så kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en ny stjärna till deras finansavdelning. På enheten idag arbetar ett tätt team på 5 kollegor och söker nu en glad problemlösare till teamet. Företaget är ett välkänt telekombolag som nyligen flyttat till helt nya lokaler i Solna, Mall Of Scandinavia. Företaget är i en förändringsfas och tjänsten passar dig som vill vara med på resan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets Shared service center som tillhandahåller global support inom ekonomi, inköp och IT till främst internt anställda. På avdelningen finns ett flertal viktiga ekonomifunktioner där du kommer tillhöra Inhouse Cash-enheten som hanterar betalningar och leverantörsfakturor för alla företagets bolag.

Som Accountant tillsammans med teamet kommer du vara ansvarig för:
 • leverantörs- och kundreskontrabetalningar för Telias SAP-bolag i de nordiska länderna
 • Bankkontovstämningar
 • analyser samt utredningar av återkomna betalningar
 • kontoavstämningar
 • löpande bokföring och vara behjälplig vid bokslut
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett tätt team med goda kollegor därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom leverantörsreskontra. Vi ser med fördel att du har en utbildning inom ekonomi.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra
 • Goda kunskaper inom redovisning, excel och SAP
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • God systemkunnighet
Som person är du noggran, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vidare tror vi att du har ett brinnande intresse för problemlösning, är organiserad samt strukturerad i ditt arbetssätt samt är van vid att arbeta självständigt. Eftersom enheten har flera deadlines per dag är det viktigt att du är stresstålig och trivs att arbeta under tidspress.

Övrig information
 • Start: 1 september
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Mall Of Scandinavia
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Bank & Finans
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.