Account Managers till Management Events!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du driven och serviceinriktad? Har du ett intresse för sälj och brinner för att skapa samt utveckla kundrelationer? Vill du utvecklas inom sälj på ett globalt företag? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi Account Managers till vår kund Management Events. Management Events är ett finskt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och har varit verksamma i Sverige sedan 2004. De organiserar över 180 evenemang årligen och är verksamma i 10 länder. Företaget erbjuder högkvalitativa evenemang som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.

Management Events växer mycket och vill nu satsa ännu mer på tillväxt på den svenska marknaden. För att göra detta möjligt söker vi därför drivna Account Managers som vill vara med på deras resa. I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att självständigt driva hela försäljningsprocessen där din primära uppgift är att sälja in evenemangspaket till lösningsleverantörer främst inom IT- och konsultbranschen. Som säljare får du information om evenemang som kommer att äga rum, vilka investerare som kommer att närvara och sätter sedan igång med prospektering av potentiella lösningsleverantörer. Under evenemangen kommer lösningsleverantörerna i direktkontakt med potentiella kunder och Management Event skapar på så vis affärsmöjligheter för lösningsleverantörerna. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Prospektering
  • Boka möten
  • Genomföra möten och stänga affärer
  • Medverka vid evenemang
Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att fylla evenemangen med lösningsleverantörer. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Management Events men StudentConsulting sköter den första kontakten. Arbetstiderna är under kontorstider 8-17 måndag-fredag. Anställningen kommer inledas med en 4 veckors utbildning där du kommer få en god inblick i företagskulturen och hur man arbetar på Management Events. För rätt person finns det goda möjligheter att växa med företaget.Tjänsten tillsätts innan årsskiftet.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Management Event har engelska som koncernspråk, därför är det av stor vikt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. Som person är du energisk, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du har struktur och arbetar metodiskt för att uppnå dina mål. För att passa i rollen ser vi att du är orädd och ambitiös med fokus på teamet och det gemensamma målet. I tjänsten är det stort fokus på kundrelationer så du bör vara serviceinriktad. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!