Account Manager till spännande startupbolag i Stockholm

Om jobbet

Oddwork söker nu en engagerad och driven Account Manager till ett säljorienterat startupbolag i Stockholm!

Affärsverksamheten bygger på uthyrning av bostäder till företag som är i behov av boendelösningar i Stockholm, Bolagets kunder är allt från småföretag till större organisationer som vill ta del av smarta boendelösningar. Bolagets utveckling går fort och grundarna har stora ambitioner för framtiden! Är du driven och vill bli en del av resan? Ansök nu!

Om tjänsten som Account Manager
I rollen som Account Manager inom detta startupbolag driver du tillsammans med grundarna försäljningen mot nya höjder. Detta innebär ett stort ansvar men också att du blir en nyckelperson för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Du ansvarar för att hitta nya försäljningsmöjligheter, kontaktar nya kunder och utvecklar även samarbeten med de befintliga. Du får skapa din egen arbetsstruktur och bygger utifrån din affärsförståelse långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. Tillsammans med teamet arbetar du mot högt uppsatta resultat- och försäljningsmål som du med stort ansvar tar dig an och strävar efter att överträffa för att ta dig själv och bolaget vidare i utvecklingen!

Vi söker dig som...
... har ett starkt eget driv, gott sinne för affärer och som brinner för försäljning! Att arbeta självgående i entreprenöriell miljö och högt tempo trivs du bra med då du med energi, kreativitet och snabbtänkthet alltid tar egna initiativ. Du ser positivt på de utvecklingsmöjligheter som finns i samband med att du kommer in i den spännande fas som bolaget nu befinner sig i. Det gör dig motiverad och du är redo att satsa hårt och samtidigt ha riktigt kul på vägen för att nå dina och bolagets mål!

Vi ser att du har erfarenhet av försäljningsarbete B2B och att du därför från start vet vad rollen som Account Manager innebär. Din målmedvetenhet och ditt fokus gör att du med fördel jobbar mot högt uppsatta mål och säljresultat. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Oddworks kund.

Vad bolaget erbjuder dig...
Du erbjuds en utmanande möjlighet och betydelsefull roll i ett spännande startupbolag! Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag och erbjuds grundlön med provision som baseras på dina försäljningsresultat.

START: Omgående

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-04

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget