Account Manager till Reco.se, Stockholm

Reco AB · Försäljning · 22 nov

Om jobbet

Sveriges största rekommendationssajt Reco.se expanderar och vill hitta dig som söker möjligheten att påverka sin karriär och har höga ambitioner inom försäljning & ledarskap, till rollen som Account Manager. Reco.se har funnits sedan 2007, ägs av Bonnier News & Medströms AB, är stabilt, lönsamt och präglas av en stark entreprenörsanda. Bolaget uppmuntrar individens personliga och professionella utveckling.

Account Manager på Reco.se
Som Account Manager på Reco.se arbetar du i ett team om tre personer och ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering till kundmöten. För att kvalificera krävs minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning, mycket goda dokumenterade försäljningsresultat, goda företagsekonomiska kunskaper, rätt personlighet och attityd samt ambitionen att axla ett större ansvar. Körkort B är ett krav för att kunna röra sig mellan kundmöten.

Personliga egenskaper:
  • Självgående, resultatdriven och engagerad säljare som sprider energi gruppen. Duktig på att samarbeta och att skapa teamanda. Integritet och djup förståelse för försäljning och kundservice.
  • Förmåga att arbeta proaktivt och strukturerat för att planera tiden väl även under högt tempo.
Om teamet
Vi anser att ödmjukhet är viktigare än prestige och tror att personlig utveckling leder till motiverade medarbetare. Vi firar våra segrar och ser problem som utmaningar eftersom vi tror på oss själva som individer och som team. Vi har en tydlig målbild där var och en jobbar fritt under veckorna för att bidra till det gemensamma målet på bästa sätt. Läs mer om oss: https://www.reco.se/info/we-at-reco

Vi erbjuder
  • En banbrytande, platt organisation med snabba beslut där du får möjlighet att påverka även på högsta nivå.Mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Vad är Reco.se?
Du kanske frågar dina vänner om tips när du ska välja hantverkare, frisör, restaurang eller när du vill hitta en pålitlig fastighetsmäklare inför lägenhetsförsäljningen. När det finns flertalet valmöjligheter, vill vi gärna bli rekommenderade innan vi fattar ett beslut. Reco.se startades 2007 som ett resultat av detta med syftet att bli en digital, gemensam vän som vi alla kan använda när vi behöver veta mer om ett företag eller hitta rätt innan vi fattar ett beslut.

Ansök!
I denna rekrytering samarbetar Reco.se med rekryteringsbolaget Workmint. Sänd in din ansökan via webbformuläret genom att klicka å "Ansök nu" till höger eller tipsa om rätt person genom att kontakta Rekryteringskonsult Josefin Svensson, på josefin@workmint.com, 072-3377723.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Reco Sverige AB grundades 2007 och växer med ca 45% årligen. Bolaget ägs av Bonnier News & Medströms AB och är stabilt samt lönsamt.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var