Account Manager till Metro

Metro · Försäljning · 30 apr

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du engagerad och förstår vikten av att sätta dig in i kundernas verksamhet för att förstå deras behov? Ser du möjligheterna med att arbeta för ett företag som kan göra skillnad, och fördelarna med ett starkt varumärke?

Metro söker en Account Manager till huvudkontoret på Regeringsgatan i Stockholm. För att lyckas i rollen är social, driven och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Du tycker om att tävla och ser varje dag som en ny möjlighet att utmana både dig själv och dina kollegor. Du riktar dig mot beslutsfattare och har hand om hela säljprocessen själv, från prospektering till avslut och använder telefonen som ditt arbetsverktyg. Du säljer Metro produktutbud som ligger i framkant på marknaden, i detta ingår bl.a printannonser, banner/displayannonser, riktad annonsering via sociala medier samt kreativa annonslösningar.

Krav på person

Vi söker dig som har en stark vilja att bli en framgångsrik affärsman/affärskvinna. Förutom att du motiveras av att nå resultat så är du utåtriktad, orädd och lösningsorienterad person med en positiv inställning. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning men inget krav, utan vi bygger gärna stjärnor från grunden. Det handlar helt enkelt om rätt personlighet, driv och vilja att lyckas.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning hos Metro.
Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilken idrott-/föreningserfarenget du har och på vilket sätt det har format dig som person, som hur du tror att detta påverkat dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Regeringsgatan, Stockholm

Sökord: Account Manager, Försäljning, Sälj, B2B, Metro, Innesäljare
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Nyqwist på 073 353 75 19.

Välkommen med din ansökan.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Johanna Nyqwist, 0733537519

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Metro grundades 1995 som världens första gratistidning och en utmanare till traditionella medier. I dag är Metro Sveriges största tidning med ca 1,2 miljoner dagliga läsare. Vår ursprungliga idé - att ge läsarna en lättillgänglig översikt över det senaste dygnets händelser - står sig lika stark i dag som för 15 år sedan. Idag innehåller dock Metro mycket mer. Vi har breddat och fördjupat innehållet. Utan att glömma våra kärnvärden behandlar Metro idag ämnen som karriär, utbildning, mode, hälsa, nöje och resor. Vår målgrupp är unga urbana läsare i Sveriges största städer. Varje vardag ger vi dem det de behöver, det är så vi blivit Sveriges mest lästa tidning.