Account Manager till Metro

Metro · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Det samtliga Account Managers på Metrojobb har gemensamt är sin målmedvetenhet, sin utåtriktade personlighet och sin vilja att göra affärer. Du riktar dig mot beslutsfattare och har hand om hela säljprocessen själv, från prospektering till avslut och använder telefonen som ditt arbetsverktyg. Du säljer Metrojobbs produktutbud som ligger i framkant på marknaden, i detta ingår bl.a platsannonser online och i tidningen Metro, riktad annonsering via sociala medier samt kreativa annonslösningar.

Krav på person

Erfarenhet ifrån försäljning på 1-3 år ser vi som passande för den här rollen, där du med fördel har arbetat med B2B tidigare. För att trivas och prestera i den här rollen bör du vidare vara uthållig, analytisk och självsäker men samtidigt ödmjuk. Du tar ansvar för dina resultat och motiveras av att hjälpa företag att sprida deras arbetsgivarvarumärket ut mot olika plattformar. Förutom det så söker vi en social lagspelare som alltid lyckas kombinera en hög aktivitetsnivå med att ha roligt tillsammans med kollegorna.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning hos Metro efter 6 månader.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Regeringsgatan, Stockholm

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Nyqwist på 073 353 75 19.

Välkommen med din ansökan.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Johanna Nyqwist, 0733537519

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Metro grundades 1995 som världens första gratistidning och en utmanare till traditionella medier. I dag är Metro Sveriges största tidning med ca 1,2 miljoner dagliga läsare. Vår ursprungliga idé - att ge läsarna en lättillgänglig översikt över det senaste dygnets händelser - står sig lika stark i dag som för 15 år sedan. Idag innehåller dock Metro mycket mer. Vi har breddat och fördjupat innehållet. Utan att glömma våra kärnvärden behandlar Metro idag ämnen som karriär, utbildning, mode, hälsa, nöje och resor. Vår målgrupp är unga urbana läsare i Sveriges största städer. Varje vardag ger vi dem det de behöver, det är så vi blivit Sveriges mest lästa tidning.