Säljare till Inyett, Centralt Stockholm

Om jobbet

säljare / account manager / ekonomi / internkontroll / ekonomisystem / programvara / tjänsteförsäljning /

Till Inyett söker vi nu två erfarna säljare som vill vara med på en expansiv resa, med en stark produkt i ryggen och med driv och engagemang i sin försäljning. Vi erbjuder en spännande roll i ett framtidsföretag i starkt tillväxt. Inyett hjälper företag och kommuner till säkra betalningar och en automatiserad internkontroll. Inyett har en stark kundlista och ett strategiskt samarbete med PWC. Placeringsort centralt i Stockholm.

Hos Inyett representerar du en unik produkt med starka referenscase. Med stor del frihet under ansvar lägger du självständigt upp arbetet för att nå dina försäljningsmål. Du har en stark försäljningschef i ryggen som kommer att utmana dig till att utvecklas som säljare och som partner till dina kunder. På sikt finns stora möjligheter att växa inom företaget.

Arbetsuppgifter - Som säljare ansvarar du för hela försäljningscykeln, till din hjälp har du en tydligt kartlagd marknad. Du är en bra lösnings-säljare, bra att lyssna, presentera och komma till avslut.

För att lyckas i rollen som säljare tror vi att du:
  • är självgående och tar stort ansvar och visar engagemang i det du tar dig för
  • är en naturlig relationsskapare som har förmågan att anpassa kommunikationsstil och språk
  • är förtroendeingivande och van att hålla presentationer
  • har ett affärsintresse och intresserar dig för vad som är kritiskt och värdeskapande för kunden, vilket gör dig till en trovärdig partner
  • motiveras av högt uppsatta mål, vilka du når genom din prestigelöshet och ditt engagemang
Du har ett par års erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning. Troligen har du någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande. Har du tidigare försäljningsvana inom ekonomisystem eller till ekonomiavdelningar är det meriterande. Du etablerar och vårdar obehindrat långsiktiga kundrelationer på hög nivå som VD/verksamhetschefer och liknande.
Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
Du har god datorvana och förståelse och har ett intresse för IT-system.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller e-post peter.zethraeus@rubino.se. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb.

Vilka är Inyett? Inyett är ett spännande företag i expansiv fas, med bas i Helsingborg. Hösten 2011 lanserade Inyett en unik produkt som hjälper företag att identifiera bluffakturor samt andra avvikelser i sin fakturahantering och internkontroll. Inyetts vision är att skapa Sveriges bästa redskap för säkra betalningar och internkontroll och utvecklingen är väldigt positiv. Över 200 kommuner och stora koncerner är idag kunder till Inyett
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Telefonförsäljare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget