Account Manager till innovativa företaget Cool Company sökes!

Om jobbet

Är du en person som drivs av att styra över din personliga utveckling och skapa goda relationer med kunder? Har du dessutom en bakgrund som utesäljare och vill komma in på ett innovativt företag som växer med framtidens nya lösningar? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till tjänsten som Account Manager till Cool Company redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cool Companys räkning en Account Manager som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av företagets framgångshistoria. Cool Company erbjuder framtidens lösningar för företag som önskar tillgång till verktyg som gör att de slipper att sitta med arbetsgivaransvar. På arbetstagarsidan erbjuder de frilansare möjligheten till att jobba, tjäna pengar och fakturera utan att ha en egen firma. Titta närmare på deras spännande koncept här!

Som Account Manager kommer du att ansvara för hela säljprocessen från prospektering av potentiella kunder, bokning av bedriftspresentationer till genomföring av försäljning av Cool Companys tjänster. Du kommer främst att rapportera till din Teamleader i Stockholm. Tjänsten kommer att vara stationerad i Stockholm men du kommer att jobba mot och resa till Norge, framförallt Oslo, tre dagar i veckan och tillbringa resterande två dagar på kontoret i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cool Companys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Cool Company.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Cool Company kommer du att vara en del av ett företag där det händer mycket och dina arbetsinsatser kommer vara en stor del utav företagets utveckling framåt.

Du kommer bland annat att:
 • Sälja in Cool Companys effektiva fakturalösningar till kunder
 • Bygga upp en egen kundportfölj
 • Säkra framtida ramavtal
 • Ansvara för uppföljning av ramavtal och framtida tjänster till existerande kunder
Du kommer att vara stationerad i Stockholm men då du vänder dig mot den norska marknaden kommer du tillbringa upp till tre dagar per vecka i Norge. Lönen består av en fast lön och en rörlig provisionsdel som baseras på din egen försäljning och signerade ramavtal.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av uppsökande sälj
 • Har ett intresse för HR och arbetsrätt
 • Är van att arbeta självständigt och har ett stort personligt driv
 • Har goda kunskaper i svenska, norska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande om du har god lokalkännedom i Oslo-området.

Vi tror att du ser dig själv som en entreprenör med ett stort ansvar för din egen försäljning och utveckling. Du jobbar strukturerat och effektivt för att uppnå dina personliga mål och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer med såväl kunder, leverantörer och kollegor. För att trivas på Cool Company tror vi också att du ser möjligheter i förändringar och att du har en social kompetens utöver det vanliga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm + Norge
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Joanna Bonn, 08-120 522 60
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Cool Company grundades år 2009 och erbjuder enkel och effektiv fakturering och administration till egenanställningsföretag, konsulter och frilansare utan egen firma. Till arbetsgivare erbjuder dem tillgång till den kompetens man själv valt utan att behöva anställa egna medarbetare. Cool Company tar hela arbetsgivaransvaret. I en värld där gemensam konsumtion växer är detta framtiden!