Account Manager till Convini

Om jobbet

Convini - Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget drygt 100 anställda, över 1 300 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på ca 250 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Läs mer om våra ägare och som satsar stort på Convini: http://www.mynewsdesk.com/se/convini-sverige-ab/pressreleases/convini-koncernen-vaexer-starkt-och-tar-in-partner-foer-fortsatt-expansion-1660984 Convini Kaffe AB som driver varmdryckskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Vending Baristas - dvs ”ditt café på jobbet”. Mer information om företaget finns på www.convini.se.

Convini Kaffe AB växer och expanderar nu sin framgångsrika säljavdelning med ytterligare en Account Manager. Är du tävlingsinriktad, är driven, god känsla för människor och älskar att göra affärer. Då är du helt rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning
Som Account Manager hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen, från att boka dina egna möten till att identifiera och ta fram lösningsförslag, offerera, förhandla, komma till avslut och vårda och utveckla din kundportfölj. På Convini jobbar vi med långsiktiga avtal och relationer varför relationsbyggnaden är en viktig del av ditt arbete. Vi arbetar strukturerat med tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att lyckas och utvecklas
  • Du bearbetar företag i Stockholm med omnejd.
  • Du utvecklar befintliga kunder i ditt distrikt och säkerställer högsta kundnöjdhet.
  • Du innehar eget budget- och resultatansvar.
  • Du har ett nära samarbete med hela säljorganisationen inom Mat och Kaffe där alla jobbar aktivt för att utveckla och bibehålla en högklassig kundvård.
  • Du presenterar koncept såväl hos kund som i Convinis showroom.
Kvalifikationer
Vi kommer rekrytera dig som har minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning och nykundsbearbetning. Du är en positiv person som gillar att jobba i högt tempo. Du har god social kompetens, positiv inställning och en strävan att vilja överträffa dina mål. Du drivs av att göra affärer, bygga relationer och sporras av mål. För att lyckas krävs det att du är en person som trivs bäst ute hos kund. Som person är du social, flexibel, strukturerad, uthållig och energisk.

Tjänsten kräver B-körkort och det ingår tjänstebil.

Vi erbjuder
På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (RMI, Kundfokus, Kvalité och Mod) och Du kommer att bli en del av ett roligt och framgångsrikt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som expanderar och har en spännande resa framför sig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Convinis huvudkontor i Solna.

Ansökan
Ansökan: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig - Thomas Wilander.

Thomas.wilander@closersab.se

Closers

Closers AB erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

Sökord: AM KAM Key Account Manager Säljare Försäljning Storkundsansvarig Fältsäljare Sales Rep B2B Kaffe Fika
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget