Account Manager till Asedo

Asedo · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Asedo befinner sig i en stark tillväxtfas och det finns goda möjligheter att växa inom bolaget, för den som lyckas leverera och utveckla kundrelationerna. Placeringsort Stockholm i ljusa och fräscha lokaler vid Telefonplan i LM Ericssons gamla hus för koncernledningen

Som Account Manager mot SMB hos Asedo kommer du att ha ett stort ansvar i företagets ambition att vara den naturliga partnern när företag gör sina IT investeringar. I din roll som Account Manager kommer du att bygga din egna kundstock genom att bearbeta nya kunder samt vidareutveckla och fortlöpande säkerställa behov genom att ge kunderna råd i hur de kan investera i sin IT-miljö på bästa sätt.

Du kommer genom ett totalansvar ta in och vårda dina konton på lång sikt genom en noggrann plan för varje kund. Kontakten med kunden och försäljningen sker via telefon och kundmöten där man genom bokar sina möten själv. I arbetsuppgifterna ingår hela säljprocessen från bokning av möte och genomförd behovsanalys till upprättande av offerter, uppföljning samt avslut. Du kommer bearbeta företag i storleksordningen 25-500 anställda. Till din hjälp har du branschens starkaste varumärken i ryggen och specialister inom Asedos affärsområden som stöttar dig i dina affärer.

Krav på person

För att lyckas i rollen som Account Manager förväntas du ha erfarenhet av försäljning (B2B) mot företag med dokumenterat goda säljresultat. Dock är det viktigaste att du har rätt inställning och vilja att utvecklas inom försäljning. Vi tror att du har förmågan att bygga varaktiga relationer och förmågan att skapa långsiktiga affärer. Du förväntas ha ett affärsmässigt förhållningssätt genom att fokusera på kostnader, intäkter, vinster och marknader.

Du ska bemästra ett högt tempo och driv där du ansvarar för säljprocessen från start till mål vilket kräver att du är strukturerad och självgående samt har förmågan att se lösningen framför dig hos kunden. Då Asedo kommer att ge dig goda förutsättningar att växa inom bolaget ser vi att du är en person som vill växa med rollen och har en vilja att utvecklas och utmanas i ditt arbete. Som person är du driven, målinriktad, lojal, strukturerad och organiserad. Du är en god kommunikatör som är bra på att skapa och bibehålla goda relationer. SMB-teamet ser fram emot någon som är dedikerad, inte bara för sina egna resultat, men även för gruppens och företagets resultat.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Grundläggande anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision
Körkort: Krav

Övrigt

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Asedo erbjuder strategiskt smarta och kreativa lösningar inom IT-styrning, molntjänster, kommunikation, produkt och licens. Med kärnan i e-handel fungerar Asedo som en brygga mellan tillverkare, distributörer & tjänsteleverantörernas stora utbud och kundernas behov. Våra medarbetares fokus ligger på att stödja våra kunder att hitta enkla men funktionella IT-lösningar med maximal affärsnytta som förenklar vardagen för små och medelstora företag. Bolaget har från start 2013 vuxit till 20-talet medarbetare med omsättning på ca 56 miljoner innehavande verksamhetsår med fortsatt stark tillväxt och global strategi. www.asedo.se