Account Manager till addCIT

Closers AB · Försäljning · 13 dec

Om jobbet

addCIT är ett IT-bolag som hjälper företag att skapa kundupplevelser i världsklass genom innovativt tänkande, unik kompetensmix och samarbeten med utvalda partners som Salesforce, Unexus, Enghouse och Cisco. Nu söker vi en erfaren Account Manager som driver sina affärer från prospektering till avtal och på vägen skapar hållbara kundrelationer.

Vi ser att Kundservice är framtiden. Trenden går mot snabb, enkel och proaktiv kundservice. Teknikutvecklingen driver på kundernas krav på det säljande företaget och kundkontakt sker nu i allt fler kanaler där kunderna kräver ett personligt bemötande, snabba svar och hög tillgänglighet. addCIT har tekniken och erfarenheten att skapa de tekniska förutsättningarna för detta genom Contact Center och intelligenta integrationer som skapar en kundvy i 360-grader.


Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på addCIT arbetar du med stora företag och organisationer. Du kommer i din roll att ansvara för hela säljprocessen med allt från att initiera/etablera kontakt med företag inom målgruppen och dess beslutsfattare för att sedan målmedvetet med hög aktivitet driva affärer i mål.

Du hanterar affärsprocesser och är övergripande ansvarig för dina kundprojekt genom att kontinuerligt följa upp både internt och hos kunden. Genom hög kunskap om dina kunder och dess utmaningar presenterar du lösningar som ligger i linje med dina kunders behov och förutsättningar.

Tjänsten är placerad i på vårt huvudkontor i Kista.


Vårt erbjudande

Vi är en tajt organisation med utvald kompetens och högt driv. Vårt fokus är att hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi ser till att varje kompetens kommer till sin rätt och vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss, du och din kompetens är en kugge för vår fortsatta framgång.
Säljteamet stöttas genom Account Based Marketing, Inbound Marketing och prospekteringsverktygen Vainu och LinkedIn Sales Navigator.


Din profil

För att lyckas som Account Manager hos oss tror vi att du har minst 5 år erfarenhet av aktivt säljarbete med stora företag och organisationer samt van att hålla presentationer inför andra personer. Du finner energi i mötet med människor och trivs att vara ute och träffa kunder. Du värderar ny teknik och förstår hur den skapar nytta och bidrar till en bättre kundupplevelse. Som person är du orädd och tar dig gärna an nya och oväntade utmaningar. Du tar ansvar för din egen prestation och drivs av att överträffa uppsatta mål.

Akademisk utbildning och erfarenhet av affärssystem, CRM och Contact Center är meriterande.


Om addCIT

addCIT är ett svenskt IT bolag med global strategi som hjälper företag och organisationer att samverka med varandra och sina kunder. Genom att kombinera olika tekniker inom telefoni, Contact Center och virtuella mötesrum, ger vi våra kunder kommunikationslösningar som ökar effektiviteten och förenklar arbetssätt. Genom att hålla nära kontakt med våra kunder lär vi känna varandra och vi kan bli den trygga partnern som hjälper våra kunder se möjligheterna.

addCIT grundades 2014 men verksamheten har funnits i drygt 30 år. Vi är omkring 30 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg.

Läs mer på http://www.addcit.se/


Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Fast heltidsanställning
Lön: Fast lön + provision
Tillträde: Enligt överenskommelse


Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Thomas Wilander 0708-331529 thomas.wilander@closersab.se

Closers erbjuder karriärmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter

Sökord: KAM/CRM/Contact Center/sales representative/Account Manager / Key Account Manager / Fältsäljare / Säljare / AM / Distriktssäljare / försäljning / Försäljare / Partner Account Manager
Jobbfakta
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget