Account Manager Sthlm

Telenor · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Account Manager External retail

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom försäljning och kundrelationer. För dig som vill arbeta i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.


Vad gör du som Account Manager External Retail på Telenor?
Som Account Manager hos External Retail kommer du att arbeta med försäljning mot Telenors återförsäljare i region Stockholm och ansvara för försäljning av Telenors tjänster och produkter såsom mobiltelefoni, mobilt bredband och SME-lösningar inom segmentet Konsument.
Dina kunder är utvalda återförsäljare, mot vilka du arbetar självständigt med försäljning genom att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer. I din roll ingår att utveckla och maximera såväl kundupplevelse som försäljning i ditt distrikt - detta genom att se affärsmöjligheter och aktivt och engagerat arbeta med inspirerande butiksaktiviteter för att driva försäljning.

I rollen ingår:
 • Du ansvarar för ett antal återförsäljare i aktuell region. Detta innebär att du har ett helhetsansvar för lönsamhet, försäljning och kundnöjdhet och ditt huvudansvar kommer att vara hjälpa dina återförsäljare att nå sina försäljningsmål.
 • Du ansvarar för bearbetningen av partners i aktuellt distrikt - detta innebär att ta fram, genomföra och följa upp kampanjer, aktiviteter och säljtävlingar i syfte att öka försäljning och stärka relationer.
 • Du ansvarar för att Telenors partners personal har den kompetens som krävs för att kunna sälja Telenors produkter och tjänster. Detta kan innebära morgon- och kvällsutbildningar samt närvaro vid kedjans/återförsäljarens egna utbildningstillfällen.
 • Du ansvarar för att Telenor finns synliga i butik och att vårt marknadsmaterial är synligt på förhandlade ytor. Detta för att säkerställa att kunder och säljare i butik alltid ska ha Telenor "top-of-mind".
 • Du ansvarar för att uppföljning och rapportering till försäljningschef External Retail sker på daglig basis
 • Du kommer att arbeta nära Telenors Säljchef External Retail, samt övriga distrikts Account Managers - detta för att utveckla affären tillsammans.
 • Arbetet som Account Manager sker i övervägande del ute på fältet genom aktivt coachande
Du får möjlighet att arbeta med ett av marknadens starkaste varumärken med tjänster och produkter i den absoluta framkanten. Vi ger dig chansen att arbeta i ett expansivt företag med professionella och kunniga kollegor. Du får stor frihet att vara en del i att utveckla våra externa återförsäljare och arbeta med att optimera verksamheten i en bransch som är under ständig utveckling och förändring.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Körkort
 • Relevant yrkesbakgrund
 • Tidigare erfarenhet av arbete gentemot externa leverantörer/business partners
 • Vana av att äga budgetansvar och att arbeta mot uppsatta ekonomiska mål
Som person är du är du driven, tydlig, professionell och självgående. Du brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål. Du har hög förmåga att skapa goda relationer, bygger starka kontaktnät internt och externt och kommer bra överens med personer på alla nivåer.
Du presenterar och kommunicerar information på ett tilltalande, tydligt, övertygande och engagerande sätt, håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender och du uppvisar en finansiell medvetenhet vilket visar sig i att du tänker i termer av vinst, förlust och mervärde.

Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jonas Eklöf, rekryterande ledare, 0734-252683 eller jonas.eklof@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Channels ansvarar kundupplevelse, tillväxt och lönsamhet för alla Telenors fysiska försäljningskanaler - butiker, shop-in-shop och externa återförsäljare - samt kundservice.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var