Account Manager Kommersiella Fastighetsägare till Com Hem

Om jobbet

AM /account manager / KAM / företagssäljare / kommunikation / tjänster / cloud / telecom / fastighet / säljare / telecom / fastighetsägare /

Till Com Hem söker vi en account manager som skall bearbeta ägare till kommersiella fastigheter.Com Hem erbjuder ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, i ett spännande Svenskt företag med stora ambitioner, med det lilla företagets närhet till både företagsledning och kunder. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med bonus, förmåner och tjänstebil och med placering i Stockholm.

Vi söker dig som vill sälja framtidens kommunikationstjänster till kommersiella fastighetsägare. Det är viktigt att du tycker om att utveckla nya affärs- och kund-relationer med beslutsfattare på ledningsnivå, beslutsfattare som vill utveckla och förädla nya och befintliga fastigheter.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvaret för all nyförsäljning till ägare av kommersiella fastigheter med fokus på större fastighetsägare, kundansvar för nya kunder inom byggsektorn. I arbetsuppgifterna ingår också offerthantering och avtalshantering, driva case genom sales- och delivery-board samt deltagande vid mässor och event.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att arbeta självständigt, är strukturerad, analytisk, långsiktig, och är en god förhandlare. Samt att du har god förmåga att driva projekt internt, att du gillar att ha mycket på gång samtidigt och har ett uttalat intresse av att träffa kunder, bygga nätverk och att göra affärer.

Vi vill dessutom att du är drivande, serviceinriktad och lösningsfokuserad.

Erfarenhet av en liknande roll och gymnasiekompetens är ett grundkrav och meriterande är eftergymnasial utbildning, samt om du har branscherfarenhet från telekom eller fastighetsbranschen.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mårten Dahl på telefon 070 659 58 19 eller via mail marten.dahl@rubino.se. Då vi gör intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående, vi tillämpar således inte sista ansökningsdag. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Com Hem erbjuder bredband, tv och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Företaget grundades 1983 och har cirka 1200 anställda varav cirka 700 inom kundservice. Com Hem har sitt huvudkontor i Stockholm. År 2015 uppgick koncernens omsättning till 5 miljarder kronor. Sedan 2014 är Com Hem-aktien noterad på Nasdaq Stockholm. Com Hems marknadsställning är stark med en marknadsandel på cirka 20 %. Com Hem har gjort betydande investeringar i nätet under senare år och erbjuder bredbandshastigheter på upp till 1 Gbit / s och har höga betyg för sin nätkvalitet. Läs mer på www.comhem.se
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget