Account Manager inom IT-drift till Datacenter i Stockholm

Datacenter · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Här är din möjlighet för ett utvecklande jobb som Account Manager i det entreprenörsdrivna företaget Datacenter i Stockholm!

Trivs du i en snabbrörlig och initiativrik organisation med fokus på långsiktighet, säkerhet och innovation? Då passar Datacenter dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med Datacenters säkra lösningar som ligger i framkant har du som teknisk säljare chansen att erbjuda dina kunder skräddarsydda lösningar utifrån behov och önskemål. Du ges stor kreativ frihet i både bearbetning och ditt personliga sätt att hålla relationerna med kunder levande och ömsesidigt stimulerande.

Gemensam nämnare för alla på Datacenter är ett ständigt driv och initiativ till förbättring med hög kvalitet och affärsfokus. Du som trivs med nya utmaningar och ser fram emot att utvecklas vidare i din karriär kommer trivas här! Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara som Business Account Manager i Stockholmsområdet
  • Genomföra nykundsbearbetning i mellansegment 50-200 anställda
  • Gynnsamt vidareutveckla befintliga kunder
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer jobba nära dina kunder för att bäst kunna identifiera behov och presentera lösningar inom säker IT-drift. I varje samarbete med kund har du också ett internt nära samarbete med projektledare och tekniker. Du får en roll på ett tekniskt erfaret team på ett företag som vågar tänka nytt.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen ser vi att du har:
  • Universitetsutbildning eller högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller försäljning
  • Goda kunskaper inom IT
  • God erfarenhet från B2B-försäljning
  • Teknisk erfarenhet eller ett stort intresse för att lära dig området
Som person är du energirik, ansvarsfull och initiativtagande. Du har också en analytisk och affärsorienterad sida med förmåga och intresse av att förstå, göra och utveckla kundens affär. Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande affärsorienterat team!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.