Account Manager B2B

Auto1 · Försäljning · 17 dec

Om jobbet

Är du en driven säljare med stort kundfokus? Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Vi söker nu nytänkande och affärsinriktade Account Managers som vill bli en del av vårt drivna säljteam!

Varför Auto1.com?
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 22 marknader och med fler än 2000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Din roll
I rollen som Account Manager arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Hos oss driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice eller annan kundnära roll. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/ekonomi/fordon.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och har ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer. För att lyckas i rollen måste du vara mål- och resultatinriktad och trivas att arbeta i högt tempo. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl internt. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager hos oss ingår du i ett team om 10 säljkollegor som ansvarar för att tillsammans uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler på Östermalm, Stockholm.

Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev). Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 070-8604691 alternativt rekrytering@vkdb.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Telefonförsäljare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 20 marknader med fler än 300 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den svenska marknaden, och av den anledningen söker vi nya medarbetare.