Account Manager av fodertillskott för sällskapsdjur

Om jobbet

Vill du arbeta med försäljning av fodertillskott till veterinärer/kliniker/djursjukhus som egenföretagare, med förtjänstmöjligheter som är resultatbaserade? Tjänsten kan med planering vara möjlig att kombinera med andra uppdrag eller anställning.

Vi söker nu någon i Stockholmsregionen som fortsätter bygga förtroende och lojalitet kring Healthy Pet Scandinavia AB´s produkter för hund och katt, gnagare och andra små sällskapsdjur. Dina kunder är djurkliniker inom ett geografiskt område som omfattar Stockholm och dess närområden.

Arbetet är omväxlande och du har stor möjlighet att påverka och bidra med egna idéer och aktiviteter. Huvuddelen av tiden spenderar du tillsammans med våra veterinärkunder genom personliga möten men även vid kongresser och liknande evenemang.

Som egenföretagare är arbetet fritt och innebär stort eget ansvar. Du styr och planerar dina arbetsdagar själv och utgår från ditt hem. Samtidigt blir du en del av ett litet sammansvetsat team som regelbundet har kontakt för att utbyta erfarenheter och vidareutbilda oss.

Vår ideala kandidat har en bakgrund som: veterinär/djurskötare/djursjukvårdare/säljare eller läkemedelskonsulent, gärna med erfarenhet av försäljning och marknadsföring.

Du är bosatt i Stockholmsområdet med möjlighet att resa inom ditt distrikt. Du är självgående och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Du är även flexibel och har lätt för att kommunicera.

Vi erbjuder ett sortiment av fodertillskott och djurprodukter från ett antal välkända internationella tillverkare som vi har exklusiva avtal med. Du får i gengäld ett fritt arbete med mycket god utvecklings och förtjänstmöjligheter!

Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform: Heltid/Deltid
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Frilans
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Healthy Pet Scandinavia AB är ett familjeägt bolag med säte i Skåne. Vårt mål är att distribuera noga utvalda produkter som är av högsta kvalitet och har redan bevisat sig på den amerikanska och europeiska marknaden.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var