Account Manager

Om jobbet

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss?
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi hälsar på alla kunder och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar. Vi bjuder på lunch eller fika under tiden och har trådlöst nätverk för dem som vill jobba eller surfa på Internet medan de väntar.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!

Vi söker nu en Account Manager till vår anläggning i Kista
Vi söker nu dig som vill arbeta med vår bilförsäljning och vara med i teamet som tar vår anläggning vidare till nya höjder. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. bearbetning av nya kunder och förvaltning av befintliga kunder, mötesbokning och avtalshantering. I den här rollen vill vi också att man deltar i event och kundaktiviteter, är proaktiv i arbetet med att söka upp nya kunder.

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är strukturerad, flexibel, positiv och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är bekväm med den personliga kontakten med kund.

Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. För att söka tjänsten klicka på "Ansök nu". Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kring denna rekrytering kontakta Sara Lundell, rekryterare, 08-580 00 643. Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service.
Det gäller både dig och din bil.


Krav
Gymnasiekompetens
Flytande svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet
Körkort B

Meriterande
Erfarenhet från likande yrke, oavsett bransch

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Sex månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var