Account Manager

Om jobbet

Nokas Teknik söker regionala säljare till Linköping, Örebro, Västerås och Stockholm Stockholm

Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom
lås, dörrautomatik, passage, larm,brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisoner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och
har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Vår affärsidé:
Genom samspel mellan människor och tekniska lösningar tryggar vi liv och värden. Vi gör om fysiska kontanter till elektroniska värden och tvärtom - snabbt och säkert. Koncernens affärsidé utgör grunden för alla våra beslut, tjänster och produkter.

Om rollen:

Som regional säljare hos Nokas Teknik bedriver du försäljning av produkter och relaterade tjänster inom området säkerhetsteknik och larmcentral. Produktområden som avses är Inbrottslarm, kameraövervakning, passersystem, brandlarm och lås/mekanik. Inom rollen omfattas vård av befintliga kunder samt att öka bolagets totala försäljning genom bearbetning av nya kunder. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder och bidrar med en hög kompetens avseende säkerhetstekniska lösningar. Du behöver inte vara expert inom alla produktområden utan stöttas internt av olika specialister inom de olika segmenten. Vi erbjuder även kontinuerliga utbildningar och möjligheten att vidareutveckla sig inom de olika områdena.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, kundmöten till offertskrivning och avslut. Du håller en hög aktivitetsnivå och samarbetar med dina kollegor för att nå regionens budgetmål. Med Nokas tekniska lösningar effektiviserar du kundens säkerhet samt skapar en positiv ROI för dem.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen och vill vara en konsultativ samarbetspartner till våra kunder. Du har tidigare arbetat med försäljning av säkerhetstekniska lösningar och har vana av att förhandla med personer på olika positioner och en förmåga att identifiera kundens unika behov för att kunna skapa bra säkerhetslösningar. Du har stor passion för försäljning, drivs av kundkontakt och att göra affärer. Du har även god vana av att arbeta självständigt och är lösningsorienterad.

Grundläggande krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. För tjänsten får du inte förekomma i belastningsregistret och drogtest kan tillämpas. Du har gymnasial eller tekniskt inriktad utbildning och har tidigare arbetat med försäljning av elektronisk och/eller mekanisk säkerhet.

Vi erbjuder:

Du erbjuds en roll i ett bolag med internationella expansionsplaner.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta i ett kompetent och sammansvetsat team på ett innovativt bolag som aldrig slutar att utvecklas. Du erbjuds förmånliga anställningsvillkor, en fast
lön och tjänstebil. Nokas har kollektivavtal och erbjuder tjänstepension. Ansökningar hanteras löpande och tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Alex Holmström

Försäljningschef Öst

alexander.holmstrom@nokas.com

Henrik Yhlén

HR-Chef

henrik.yhlen@nokas.com
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 jan

Om företaget

Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet
i Norge, Sverige
och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt
från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

I koncernen arbetar 7 900 medarbetare inom tre divisioner: Cash Handling, Security och Systems.

Nokas
vision Europas ledande totalleverantör av säkerhet för människor och värden, är drivkraften bakom alla företagets funktioner, tjänster och produkter.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var