Account Manager / Storkundssäljare till iCentrex, Stockholm

Om jobbet

/account manager / KAM / företagssäljare / kommunikation / tjänster / cloud / telecom / telefoni /

Vi söker en driven storkundssäljare / account manager som kan vara med och ta iCentrex prisbelönta telekomlösningar till nästa nivå.Vi söker dig som kan ta positionen som iCentrex nästa storkundssäljare.

Vi erbjuder en plats i teamet hos en expansiv och framgångsrik uppstickare med stora ambitioner på företagsmarknaden avseende telefoni och kommunikationstjänster. Du blir en del i ett litet engagerat säljteam och arbetar nära försäljningschefen.
Här har du alla möjligheter att växa inom försäljning.

Ditt uppdrag är att förenkla för Sveriges företag. Du säljer iCentrex prisbelönta företagstelefoni och kommunikationslösningar. Du förstår behoven, pratar kundnytta och levererar lösningen där andra ser problem.

För att lyckas tror vi att du:
  • är förtroendeskapande och lyhörd för kundernas behov
  • är lösningsorienterad och pedagogisk
  • ser affären och kan förmedla nyttan
  • har några års erfarenhet från försäljning, försäljning av tjänster är extra meriterande
  • är en god kommunikatör
Som person är du driven och affärsorienterad, du har en god teknisk förståelse, du är målmedveten och har ambition och vilja att prestera.

Ansöker gör du snarast via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”lediga tjänster” då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsult Peter Zethraeus på 0733-103608. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om iCentrex:
iCentrex ger dig Sveriges bästa företagstelefoni. Enkelt, tryggt och med stort engagemang.
Vi är en innovativ nordisk operatör som sätter våra kunders användarupplevelse i fokus. Modern företagskommunikation kräver säker hantering av mobiler, softphones, bordstelefoner, e-mail, chatt, meddelandetjänster, tillgänglighets-information och webbmöten med HD-ljud & bild och dokumentdelning.
När dessa redskap integreras till en helhet brukar det kallas Unified Communication eller UC. När UC är som bäst heter lösningen iCentrex.
Vi är kommunikationsexperten vars prisvinnande lösning och flexibla affärsmodeller gjort oss både globalt och lokalt uppmärksammad. Branschtidskriften Telekom Idag har utsett iCentrex till "Bäst-i-Test".
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget