Account Manager / Säljare till ISP Sport & Marketing - ISP Sport & Marketing AB

Om jobbet

Säljteamet för Djurgården Fotboll gör succé, nu letar vi fler kollegor!
ISP Sport & Marketing är en av landets ledande aktörer inom sports marketing. I takt med att vi fortsätter utveckla Djurgården Fotbolls kommersiella rättigheter, behöver vi fler hungriga kollegor till ISP. Fokus ligger på egen nyförsäljning i kombination med att hantera några av våra befintliga kunder.

För att vara framgångsrik hos oss krävs att du gillar att hålla högt tempo och drivs av att göra affärer. Dina kunder ska kunna lita på att du alltid har deras varumärkesbyggnad i åtanke. Du är en nyfiken och lyhörd säljare som både vill och kan skapa nya och utveckla befintliga relationer i kombination med att driva upp nya affärsmöjligheter. Du har en stor passion för sport och idrott och troligen är du precis som vi andra, den som alltid lägger ner lite mer tid och engagemang i allt du gör. Du tänker alltid ett steg längre för allas bästa. En modig, kreativ säljare / affärsman / affärskvinna som vet att det är du som driver processer och förhandlingar i mål. Du vill vara en del av ett passionerat gäng med starkt säljdriv och du motiveras av att prestera resultat utöver det vanliga, både själv och tillsammans med andra. Du kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

I den här rollen kommer du att vara aktiv i olika idrottssammanhang och på olika event.
Du kommer att prospektera, bearbeta både nya och några befintliga kunder. Som person ser du ständigt nya möjligheter att utveckla och bredda dina uppdragsgivares och kunders affärer och relationer. Du driver din projektportfölj självständigt mot uppsatta mål och budget, och kommer ha en lång- såväl som kortsiktig action-plan för hur du vill bygga och utveckla din portfölj. Din roll kräver att du är ytterst affärsfokuserad i kombination med att du är duktig på att driva projekt och även gillar att umgås med kunder och uppdragsgivare på event.

För denna tjänst söker vi dig som:
  • har sålt koncept och har drivit/driver både små och stora långsiktiga affärsprojekt (t ex inom event, marknad, finans, reklam, kommunikationslösningar, säkerhet, media, mässor eller liknande)
  • har arbetat med B2B-konceptförsäljning i minst 2-3 år med goda resultat
  • har erfarenhet av att driva affärsförhandlingar på VD / Ledningsgrupp / Styrelsenivå
  • du är kvick och kreativ i affärer, vill utvecklas och är van att alltid lägga i en extra växel
  • innehar B-körkort
  • vill utvecklas i din roll som säljare / Account Manager
Vi erbjuder dig:
  • chansen att representera ett gediget varumärke med gott rykte och lång historik
  • en spännande vardag i ett ledande, stabilt bolag med expansion och utveckling på agendan
  • att bli en viktig kollega i ett gott sammansatt team med en stark säljkultur och höga ambitioner
  • tillgång till breda och intressanta kontaktytor inom idrott och svenskt näringsliv
Har du vad som krävs för att lyckas hos oss i denna roll, ser vi fram emot din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Peter Olgeson. För eventuella frågor kan du smsa / ringa honom på 0760-001880.


Varmt välkommen!


ISP SPORT & MARKETING AB
Bolaget är en av Sveriges ledande aktör inom Sports Marketing. Företaget bildades 1985 av Sven Ivarsson, en pionjär som var med och startade Gothia Cup 1975. 2011 tillsattes Andreas Ottermark som VD och företaget har sedan dess fyrdubblat sin omsättning. Med goda relationer till förbund och klubbar har ISPs expansion varit möjligAtt låta våra kunders varumärken bli en del av sportupplevelsen är vår affärsidé. Läs mer på: http://www.isp-sport.se

Sökord: Säljare, Distriktssäljare, "Sales respresentative", Fältsäljare, "Account Manager", konceptsäljare, eventsäljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget