Account Manager - Mgruppen

Om jobbet

Mgruppen, Svenska Managementgruppen AB är specialister på ledarskap och vi har 85 års erfarenhet av att utbilda chefer och ledare. Vi finns kvar därför att vi har utvecklats och anpassat oss efter våra kunders behov, samtidigt som vi har hållit fast vid vårt grundkoncept: Gedigna ledarskapsutbildningar med fokus på att utveckla såväl det personliga ledarskapet som organisationer och ledningsgrupper som helhet. Vårt stora intresse att utveckla människor, företag och organisationer är en viktig del i vår framgång. Vill du vara med och bidra till att människor och företag utvecklas?

OM TJÄNSTEN - ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDE
I din roll som Account Manager hos oss på Mgruppen kommer din främsta arbetsuppgift bestå av att sälja in öppna utbildningar/program via telefon till chefer och ledare med olika erfarenhetsnivåer och på olika nivåer i organisationen. Arbetet innefattar både vidareutveckling av befintlig kundportfölj och nykundsbearbetning där du har ett antalbranscher som dina ansvarsområden. Våra affärer görs främst via telefon, men det är en komplex affär vi arbetar med och det krävs att du har förmåga att snabbt sätta dig in i hur kunden fungerar för att kunna göra en riktig behovsanalys. Du är van att ta stort eget ansvar och du driver din säljprocess från ax till limpa. Du arbetar med att bygga och vårda långsiktiga och långvariga relationer.

OM FÖRETAGET - VI ERBJUDER
  • Mycket eget ansvar
  • Möjligheten att utvecklas i rollen som AM
  • Ett omväxlande arbete med en otroligt spännande tjänst/produkt att sälja
  • Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen
  • Fräscha lokaler mitt i city
OM DIG - PERSONLIGA EGENSKAPER OCH FÖRMÅGOR
  • Du är resultatorienterad, driven och målinriktad
  • Du är självständig och driver din försäljning med struktur och stort eget ansvar
  • Du är lyhörd och analytisk för kundens behov för att snabbt kunna identifiera lösningar
  • Du strävar efter stor kundnöjdhet och långsiktiga relationer
  • Du gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta
För att vara framgångsrik i rollen som Account Manager hos oss på Mgruppen har du arbetat med kvalificerad försäljning via telefon ett par år. Vi tror att du har erfarenhet av försäljning av tjänster och du har ett stort intresse för kompetensutveckling och att göra affärer. Vidare är det avgörande att du är kommunikativ och har förmåga att snabbt etablera relation via telefon. Du är uthållig, duktig på att lyssna och gör grundliga behovsanalyser. Vidare är du strukturerad och har viljan att gå på avslut. Du kommer att sälja utbildningar till ledare och chefer och är därför en trygg och stabil person med förmågan att snabbt skapa förtroende hos kunden.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på petra.bruna@salesonly.se alt 076-525 90 38. Vi ser dock fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Säljare, AM, Accont Manager, Innesäljare, utbildning, tjänster
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Telefonförsäljare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget