Account Manager - Freya News AB

Om jobbet

Vill du vara en del av Freya News som är ledande i Norden inom Account-based Marketing (ABM)? Är du en team player som älskar försäljning? Vill du vara med i ett entreprenörsdrivet företag med stora möjligheter till utveckling?

Om tjänsten:
Som Account Manager på Freya News kommer du till största del att bearbeta nya kunder för bolaget, med fokus på att introducera den nyutvecklade ABM-plattformen. Du ansvarar för att identifiera rätt kunder, boka kundbesök, skapa/identifiera behov samt att sedan driva kunden och säljprocessen mot avslut. Du bygger över tid upp din egen kundplattform och har också ansvaret för att ta hand om och utveckla dina befintliga konton. Du är duktig på att förstå och sätta dig in i kundens behov och utifrån detta skapa betydande värde för kunden i form av konkreta försäljningsresultat. Vår ABM-plattform är designad att vara kundens primära digitala kommunikationsverktyg, vilket innebär att du kommer att vara en prioriterad partner för kunden.

Vi erbjuder:
  • Ett entreprenörsdrivet bolag i stark tillväxt
  • Försäljning av en innovativ, säljstöttande tjänst och produkt
  • Stor utvecklingspotential och möjlighet att växa med företaget
  • Familjär stämning med positiv, lättsam och energifylld kultur
  • Härligt team med starkt säljfokus
  • Stort ansvar och möjlighet att jobba med företag i framkant
  • Möjlighet att representera ett välrenommerat företag
  • Möjlighet att arbeta i ett internationellt bolag
OM DIG:
För att trivas hos oss tycker du om att jobba i team. Du tycker om att lära av andra, på samma sätt som du tycker om att dela med dig av dina egna erfarenheter. Du har en digital kompetens och du har god förståelse för B2B-försäljning. Du som person har en stark vinnarinstinkt, tycker om att träffa mycket människor och du har ett eget inre driv som får dig att prestera och driva på affärerna. Eftersom vi är ett entreprenörsdrivet bolag tror vi att du är en person som gillar att ta ansvar och att du trivs i en fartfylld miljö. Vidare är du affärsfokuserad, förtroendeingivande och duktig på att kommunicera.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på petra.bruna@salesonly.se alt 076-525 90 38. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Freya News är ledande i Norden inom Account-based Marketing (ABM). ABM handlar om kundbaserad marknadsföring; man marknadsför sig alltså endast mot de företag som man ser störst potential i vad gäller nya intäkter. Genom att integrera sälj- och marknadsavdelningarnas aktiviteter så effektiviserar du dina marknadsinvesteringar. Account-based marketing är världens mest snabbväxande marknadsföringsstrategi för företag som säljer till andra företag. Vi har nyligen utvecklat en innovativ digital plattform för ABM och märker av en positiv respons från såväl gamla som nya kunder. Inför den förväntade kraftiga tillväxten behövs Account Managers med kapacitet att ta företaget till nästa nivå.

Varmt välkommen!

säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget