Account Manager - BG Institute

Om jobbet

Blendow Group är i dag Sveriges största leverantör av juridisk kompetensförsörjning. Vi har verksamheter inom juridisk nyhetsbevakning, juridisk utbildning, juridisk litteratur, media, events och mycket annat.

Vi söker nu Account Managers till vår utbildningsverksamhet BG Institute.

Att jobba som Account Manager på BG Institute är ett väldigt roligt och stimulerande arbete. Du pratar varje dag med duktiga yrkesutövare i en roll som utbildningskonsult för kunden.

Vi arbetar i en blockorganisation inom fyra områden:
  • Advokater och jurister
  • Revisorer, redovisnings- och skattekonsulter
  • Chefer, hr- och personalansvariga
  • Fastighets- och entreprenad-sektorn
Som Account Manager på BG Institute blir du expert på dina kunders verksamhetsområden och ger råd kring deras utbildningsbehov termin efter termin.

Som Account Manager på BG Institute får du jobba med motiverade medarbetare som alla drivs av att ha kul på jobbet samtidigt som vi siktar mot gemensamma mål. Vi jobbar i mindre team där vi har såväl individuella som gemensamma budgetar.
Vill du ha ett jobb som är stimulerande samtidigt som det är utmanande? Tycker du att ovan beskrivning skulle passa för din del? Är du en person som inte är rädd för att satsa hårt för att nå dina mål? Ta chansen och sök! Detta kan vara början på en lång och givande karriär för dig!

Vi ser gärna att du:
  • har akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik eller motsvarande
  • vet att försäljning är en viktig del av din framtida karriär
  • har dokumenterad framgångsrik erfarenhet inom telefonförsäljning
  • har en kundfokus
  • är strukturerad och resultatorienterad i ditt arbetssätt
  • är kommunikativ och vet hur man bygger och vårdar långsiktiga kundrelationer
Tjänsten är placerad på våra ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm på Humlegårdsgatan 14.

Skicka in din ansökan och CV snarast möjligt då rekrytering sker löpande till e-post: petronella.posti.hultqvist@blendow.se

Ange gärna i ansökan var du sett annonsen och om frågor uppstår är du välkommen att ringa till Staffan Engström på telefon 08-579 366 00.

Du kan även besöka vår hemsida
www.bginstitute.se för mer information. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Telefonförsäljare
Kontakt

Mejla eller ring Petronella Posti Hultqvist, 08-579 366 00

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Blendow Group arbetar med alla aspekter av juridisk kompetensförsörjning. Vi bevakar våra kunders intresseområden för att därefter snabbt och enkelt förse kunderna med relevant information om nyheter, förändringar och händelser inom det aktuella området. Vi erbjuder utbildning, nyhetsbevakning, facklitteratur och facktidningar - våra experter ser till att våra kunder alltid är uppdaterade med för dem korrekt och relevant information.

Organisationen består idag av drygt 300 medarbetare varav ca 60 personer arbetar heltid på vårt huvudkontor i Stockholm.

BG Institute, ett av affärsområdena på Blendow Group, är landets största utbildningsinstitut inom juridik. Vi erbjuder praktiskt inriktad utbildning med direkt koppling till ditt arbete, ledd av Sveriges främsta experter.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var