Acacia Finans AB söker vice VD med fokus på sälj

Om jobbet

Vi erbjuder en spännande och mångsidig tjänst som vice VD hos Acacia Finans AB på vårt kontor i centrala Stockholm. Som vice VD får du möjlighet att arbeta i en entreprenöriell och utvecklande miljö. Acacia Finans står inför en spännande resa, där moderbolagets målsättning är att satsa ännu mer kapital i bolaget och expandera ytterligare. Du möter människor som är engagerade och som brinner för sin verksamhet. Acacia Finans AB är ett bolag under stark tillväxt, med en god lönsamhet och en solid finansiell grund.

Rollen

Du ingår i Acacias växande team om fyra personer. Din roll som vice VD innebär ett brett och självständigt ansvar samtidigt om du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och rapporterar till VD. Du skall söka upp och bearbeta entreprenörsdrivna kunder främst inom teknik och IT. Du kommer även att samarbetar i nätverk av banker, riskkapitalbolag och Corporate financebolag.

Du ansvarar tillsammans med försäljningschef för att driva försäljningen i bolaget. Du har möjlighet att finna nya kreativa finansieringslösningar, exempelvis finansiering i elektroniska flöden. Målsättningen är att på sikt växa in och ta sig an VD rollen, förutsatt att man nått goda resultat.

Bakgrund

Vi söker dig som har gediget kunnande och erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom den finansiella sektorn. Du har god förmåga inom förhandling och kan erbjuda rådgivning inom företagande, ekonomi och finansiering. Genom din erfarenhet har du ett brett nätverk, gärna bland tillväxtbolag.

Du har en akademisk examen inom ekonomi, talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska väl.

Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift i kombination med en väl utvecklad personkännedom. Som person bör du vara entreprenörsdriven och tycka om att göra affärer. Vidare är du prestigelös och beredd att hugga i där det behövs.

Denna tjänst bör tilltala dig som ser rollen med ett självständigt ansvar som ett naturligt nästa steg i din karriär.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Acacia Finans AB med Ogunsen Search & Selection. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Christina Singelman, Researcher 073 421 79 87 eller Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Hendrik Dahlgren, 046704715903

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.