AB Sagax söker junior koncerncontroller, Stockholm

AB Sagax · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Det börsnoterade fastighetsbolaget AB Sagax söker en junior controller som ska arbeta med bolagets koncernredovisning, rapportering och uppföljning. Som junior controller kommer du att arbeta tillsammans med bolagets seniora koncerncontroller. Du kommer att rapportera både till ekonomichef och koncerncontroller. Som junior controller kommer du arbeta på huvudkontoret vid Engelbrektsplan i centrala Stockholm och ingå i ett ekonomiteam om åtta personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som junior koncerncontroller:
 • Koncernredovisning
 • Analyser och körningar av data i konsolideringssystem.
 • Finansiell rapportering.
 • Delaktig i framtagande av årsredovisning.
 • Ekonomistyrning
 • Utvecklande av rutiner och ekonomisystem.
 • Systemunderhåll.
Kvalifikationer och erfarenhet

För att fungera i rollen som junior controller har du civilekonomexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot redovisning och 2-5 års erfarenhet från redovisning och/eller revision. Du har goda kunskaper i redovisning, är intresserad av koncernredovisning i enlighet med IFRS och är van att arbeta med Excel. Vidare kommunicerar du obehindrat både på svenska och engelska i tal samt skrift.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete. Hos Sagax är lagarbete viktigt och det uppskattas om Du kan göra det lilla extra för att hjälpa dina kollegor. Du är en ansvarstagande person som förmår att hantera krav på att leverera i tid. Du kan snabbt sätta dig in i komplexa frågor och kan skaffa dig en översikt över stora mängder finansiell information. Vidare trivs Du med och föredrar att arbeta på ett strukturerat sätt. Sagax är ett bolag med korta beslutsvägar och det är viktigt att Du trivs i en flexibel miljö.

Placeringsort: Stockholm

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav uppgick per 30 september 2016 till 2 235 000 kvadratmeter fördelat på 431 fastigheter. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Bolaget äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Danmark och Tyskland, mer information finns på www.sagax.se. Bolaget har totalt 41 anställda i Stockholm, Helsingfors och Paris. Huvudkontoret är beläget vid Engelbrektsplan i centrala Stockholm.

Som junior controller på AB Sagax erbjuds Du:
 • En flexibel arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap.
 • En bolagskultur med stark intern gemenskap.
 • Möjlighet att utvecklas inom komplexa koncernredovisnings- och koncernrapporteringsfrågor.
 • Att utgöra en del av ett framgångsrikt och snabbt växande bolag inom fastighetsbranschen.
I denna rekryteringsprocess samarbetar AB Sagax med Meritmind. För mer information är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in Din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan Du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med Din ansökan!

Group Controller, Junior Group Controller, Jr. Group Controller, Gr. Controller, Controller, Financial Controller, Financial analyst, Analyst, Audit, Senior Audit, Sr. Audit, koncernekonom, koncernredovisare, koncernredovisningsekonom, IFRS, revisor, revisorsassistent, redovisningsekonom, redovisningsspecialist, fastighetsekonom, bolagsekonom
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget