À la carte, Buffé, Bar Serveringspersonal

Om jobbet

À la carte, Buffé, Bar Serveringspersonal


Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Är du en serviceinriktad servitör/servitris och vill vara en del av vårt härliga team ombord?

Vi på Tallink Silja Line söker nu serviceinriktad À la carte, Buffé samt Bar serveringspersonal till våra fartyg m/s Silja Symphony och m/s Galaxy för behovsanställning men även för framtida långtidsvikariat samt möjligheter till tillsvidare anställning.

Vi erbjuder ett arbete i en spännande miljö med ett stort utbud av restauranger, bl a, À la carte, grill, fisk och skaldjur samt buffé.

Som servitör är din huvudsakliga uppgift att ge den bästa serviceupplevelsen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat och vin erbjuder du våra gäster service som är över deras förväntan. Merförsäljning och aktiv kundkontakt är naturligt för dig. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa.

Vi förutsätter att du har relevant utbildning och minst ett års erfarenhet inom À la carte, Buffé eller/och Bar servering samt vana vid kassahantering.

Vi söker dig som:
  • Känner stolthet i och fokus på att ge den bästa gästupplevelsen
  • Har goda kunskaper inom mat och vin
  • Är serviceminded, flexibel, anpassningsbar samt van att arbeta under stress
  • Känner dig trygg i din arbetsroll och brinner för att arbeta med människor
För att lyckas bör du vara positiv, social och ha en hög servicekänsla. I ditt arbete får du ständigt möta nya människor vilket kräver att du har en god social kompetens. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande för att ge våra gäster ytterligare service ombord.

Är du vår nya kollega ombord?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida!

Intervjuer och inskolningsperioder sker löpande. Lön enligt kollektivavtal.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Servering
Kock & Kökspersonal
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Tallink Silja AB bedriver kryssnings- & färjetrafik mellan Stockholm,
Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga. Denna del av fartygsflottan består av åtta moderna kryssningsfartyg. Tallink Silja AB ingår i AS Tallink Grupp som är det ledande passagerarrederiet på Östersjön med sammanlagt 19 fartyg som trafikerar under varumärkena Tallink och Silja Line på sex linjer. Tallink har 6800 anställda i Estland, Finland, Sverige, Lettland, Ryssland och Tyskland. Tallink Grupp transporterar årligen 9,1 miljoner passagerare.