3 växer och söker nya kundservicemedarbetare!

Om jobbet

Är du en person som vill utvecklas och brinner för att leverera den bästa kundservicen? Personerna på 3 tror att livet blir roligare om man upplever det tillsammans med andra och huvudingrediensen till företagets framgång är just deras kultur! Vill du bli en del av 3, som utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser? Varmt välkommen att söka tjänsten som Kundansvarig redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för 3s räkning Kundansvariga på heltid till deras Kundservice. 3Kundservice är en etablerad och välkänd plattform för många att starta sin karriär på. De är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas, då är 3 rätt arbetsplats för dig! Här arbetar man för att göra det enklare för deras 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 3s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 3.

Arbetsuppgifter

Som Kundansvarig på 3 arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Kunderna ska alltid få ett trevligt personligt bemötande och snabb service. Dessutom ingår ett säljande uppdrag i denna tjänst och du har förståelse för att försäljning är en naturlig del av god service.
För att trivas på 3 är du en flexibel och prestigelös medarbetare. Du har viljan att bli bäst på det du gör och du har ambitiösa målsättningar i livet.

På 3 erbjuds du de redskap du behöver för att lyckas i din roll som Kundansvarig. Din kompetensutveckling under första året planeras genom ServiceAkademien, där du lär dig grunderna för rollen och sedan vidare med din personliga utveckling för att bli bäst på det du gör. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning på tre veckor, som en del av den ett år långa utbildning som du automatiskt tar del av.

Vi söker dig som

* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från serviceorienterade yrken eller försäljning.

Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Du älskar att arbeta i team samt gillar att bli coachad för att uppnå goda resultat. Du har förmåga hantera många bollar i luften och har en personlig mognad samt social förmåga att kunna arbeta med olika sorters människor.

Övrig information
  • Start: Omgående, introduktion i början av oktober.
  • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider 08.00-20.00 på vardagar och 10-19 på helger. Du jobbar cirka en helg i månaden.
  • Placering: Stockholm.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. Vi erbjuder både företag och privatpersoner mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster i både 3G och 4G-nätet. 3Gruppen har haft en stark tillväxt och sommaren 2013 har 3 närmare 27 miljoner kunder i Europa.