3-5 duktiga el/teletekniker till Team Rail

Om jobbet

Drivs du av utmanande arbetsuppgifter och att ständigt lära dig nya saker? Då har vi jobbet för dig! Vi söker el/teletekniker till Team Rail.

Team Rails verksamhet har erfarenhet av alla slags järnvägssystem, inklusive höghastighetståg, sträckor med blandad trafik, högt belastade pendeltågsnät, tunnelbanesystem samt system för lätt spårtrafik. Vi levererar och underhåller inom enskilda infrastrukturområden som elektrifiering, signal och tele.

Vi söker flera tekniker med erfarenhet inom lågspänningsanläggningar och teleanläggningar. Arbetsområdet sträcker sig över hela landet då vi arbetar i olika projekt och entreprenader. Vi önskar att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss, då vi eftersträvar att vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt.

Då tjänsten innefattar arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven samt krav på att du har B-körkort och även att du har goda kunskaper i svenska. Du är grundutbildad el/teletekniker eller motsvarande.

Vi erbjuder ett roligt och mycket omväxlande jobb i en trevlig grupp där du ständigt lär dig nya saker och möter nya utmaningar med goda utvecklingsmöjligheter, även i andra teknikgrenar.

Meriterande är kunskap i några av nedanstående områden:
  • Säkerhetsutbildning på järnväg
  • Fiberskarvning
  • Växelvärme
  • Kabelskarvning
Som person
  • är Du flexibel, jobbar strukturerat och upprätthåller god service och kvalitet
  • ska Du tycka om att arbeta självständigt och i grupp samt att samarbeta med andra.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Thor, Teamchef, på telefon +46 767 218 347.

Välkommen till oss på Eltel - www.eltelnetworks.se!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Ring Johan Thor, +46 76 721 83 47

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.