2st Key Account Managers - KAM - Södertälje/Stockholm - Telge Energi AB

Om jobbet

På Telge Energi ansvarar du för att ge alla våra kunder ett förstklassigt bemötande och service.

Som Key Account Manager besöker du medelstora företag (upp till 10 GWh) och har kundansvar för ett antal nyckelkunder. Du har ett starkt fokus på nyförsäljning och ansvarar för att genomföra professionella kundmöten som ger kunden en positiv känsla för Telge Energis produkter. Du ansvarar för hela säljcykeln - från kundmöte och offertgivning till affär.

Du får mestadels bokade kundbesök där du på bästa sätt tar hand om kunden - alltid med målet att så många som möjligt ska bli kunder. Du tar ett stort eget ansvar för att ge kunden bästa möjliga service och utveckla kundrelationen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att driva och utveckla affärer och kundrelationer. Du är målmedveten och vill vara framgångsrik i din försäljning. Du sätter kundens behov i fokus och brinner för att hitta rätt lösning till rätt kund. Du har vana av rådgivande försäljning och tar stort eget ansvar. Vi tror att du är uthållig och förstår att det krävs flera kontakter för att få affärer. För att passa för tjänsten behöver du vara social och kunna skapa, bygga och behålla goda relationer. Du är också strukturerad, lyhörd och pålitlig. Våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig - genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

Kompetens
 • Engagerad med ett starkt affärs- och kundfokus
 • Måldriven, affärsmässig och ansvarsfull
 • Rakryggad och en lagspelare
 • Uppvisande av goda resultat från minst 3 års försäljning B2B
 • Erfarenhet av uppsökande nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kundkonton
 • Vana av att lösningsorienterat driva och utveckla kundkonton genom strategiska kundmöten
 • Du gillar att resa i tjänsten och har körkort.
Vi erbjuder
 • Ett marknadsledande varumärke med stabil tillväxt
 • Ett inarbetat kundunderlag
 • En utvecklande roll där du träffar beslutsfattare såsom VD, Inköp- och Ekonomichef
 • Trevliga och kompetenta arbetskamrater och en god företagskultur
 • En marknadsmässig lön och provision
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul på tel: 0760001863 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”Ansök här” knappen nedan, som tar dig till annonsen på vår hemsida”

Telge Energi är ett miljömedvetet företag med ca 6000 företagskunder, och säljer enbart el som produceras av sol, vind och vatten till privatpersoner och företag i hela Sverige. Ett värderingsstyrt bolag som fem år i rad har haft Sveriges mest nöjda elkunder, enligt Svenskt Kvalitetsindex. Nu söker vi säljare som brinner för att ge fler företag tillgång till ren el

Sökord: Account Manager, säljare, områdesansvarig säljare, försäljning AM, fältsäljare, KAM, key account manager,distriktssäljare
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget