2 montörer sökes till Stockholm!

Om jobbet

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng med god sammanhållning? Gillar du att arbeta under stor frihet? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som montör arbetar du tillsammans med andra med att montera olika kyl- och frysrum. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering av färdig panel men kan även innebära mindre servicearbeten. Arbetet delegeras av arbetsledaren på företaget och man arbetar under stor frihet. I arbetet har man tjänstebil och utgår hemifrån. Du arbetar i par med någon annan och kommer till en början handledas av någon mer erfaren i tjänsten. Företagets kunder finns inom branscher som restaurang, affärer m.m.

Din profil

Som person ska du klara av att arbeta under frihet och mot deadlines. Du är en duktig problemlösare med kvalitetstänk samt viljan och förmågan att ta till dig ny kunskap. Önskvärt är att du har erfarenheter från monteringsarbete och det är meriterande om du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå.

Skallkrav:
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Du ska klara av att hantera verktyg som skruvdragare, vattenpass och cirkelstrång
Meriterande krav:
  • Tidigare erfaranhet av montörsarbeten
  • Truckkort
  • Kurser som: heta arbeten, sax-liftkort
Villkor

Placering: Stockholm
Start: omgående
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Clara Forsberg, 0707722459

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Vår kund är ett spännande företag inom byggbranschen som arbetar med kyl- och frysservice. Du kommer att vara ett stöd för chefer i både Sverige, Norge och Finland. Vår kund satsar på sin personal genom bra förmåner och arbete under stor frihet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.