2 Barnflickor/Resurser

Om jobbet

Vi söker två kompisar som vill jobba tillsammans med en familj i Stockholm, start jan 2017.

Detta är ett Jobb utöver det vanliga :)
Av den enkla anledningen att vi är en familj utöver det vanliga. Vi har 4 barn i åldersspannet 3-10 år varav 3 av våra barn behöver extra hjälp, de har lite olika svårigheter inom autismspektrumet och ADHD.
Detta är vad jag menar utöver det vanliga, kanske inte jätte vanligt att det är tre barn av fyra i en familj som behöver särskilt stöd, men det är absolut inga konstigheter med barnen utan de kräver bara lite mer tillsyn av vuxna i hemmet så att deras vardag blir så bra som möjligt.

Det är till synes sedvanliga sysslor
som att hjälpa till att få iväg dem till skolan på mornarna, samt att hämta från skola, vara med på fritidsaktiviteter, hjälpa till med läxor osv. Men eftersom de har sina diagnoser så blir det lite mer utmaningar i detta som verkar var så enkelt.

Jag ser gärna er som har tidigare erfarenhet av barnpassning/assistans oftast räcker det med att ha syskon. Är ni dessutom ansvarstagande, glada och engagerade då är detta ett utmärkt jobb för er.

Barnet går på en del aktiviteter som skall följas med på och en av dem är ridning, så om någon har häst vana är det ett plus dock inget måste. Andra aktiviteter är innebandy, friidrott, fotboll, hockey.

Vi söker alltså två kompisar som gärna kommer ifrån någon annan del av Sverige än Stockholm och som vill flytta till huvudstaden ett tag. Ni får en egen lägenhet i vårat hus samt tillgång till egen bil. Så en av er måste ha körkort. Tiderna är flexibla så det går att kombinera med ev. studier eller dylikt om man så önskar. Ser gärna att ni stannar i minst 12 månader, men gärna längre.

Startdatum
- Januari 2017
Lön
- ca 7000-8000 månaden (exklusive semesterersättning)
- Försäkring till, från och under arbete

Skick gärna en ansökan till oss med:
  • CV med foto
  • Personligt brev med information om dig, tidigare erfarenhet av barn,nuvarande sysselsättning samt framtidsplaner.
Maila ansökan eller om du har några frågor till anna.ahlstedt@hotmail.com
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Övrigt
Underkategori
Barnskötare
Kontakt

Mejla Anna Carlsson

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var