1st-line supporttekniker till stort IT-bolag i Stockholm

TNG Group AB · Data & IT · 9 mars

Om jobbet

Just nu söker vi dig som brinner för service och att lösa IT-problem i en miljö nära användarna.

Idag har du som vill jobba med IT-support nära användarna i en tekniskt varierad roll möjlighet att jobba i en spännande tjänst hos vår kund. Som anställd konsult har du möjlighet att växa och utvecklas mot dina mål och jobbet ligger i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Denna tjänst ger dig en möjlighet att växa inom ett tryggt företag med stor kompetens inom drift, datakommunikation och telefonilösningar. Tjänsten är hos ett stort IT företag och du har många möjligheter att växa inom företaget för rätt person.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett tight team och bemanna dess servicedesk. Du kommer att arbeta i en servicedesk miljö och arbeta mycket med:
  • Windows
  • MS Office
  • MS Outlook
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett roligt, tight team som är motiverande och tar hand om sin personal. Dina arbetstider kommer att variera och du jobbar antingen 08.00-17.00 eller 07.00-16.00. Du kommer att trivas här om du gillar att lösa problem både snabbt och enkelt samtidigt som du har en nära dialog med användarna.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har jobbat i en servicedesk och du behärskar Svenska i tal och skrift. För att trivas i den här rollen har du ett naturligt teknisk intresse.

Du har:
  • Tidigare erfarenhet att arbeta i en servicedesk
  • Vana till att jobba i ärendehanteringssystem
  • Serviceinriktad
Om du har vilja att lära dig nya saker kommer du att växa snabbt här.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 mars

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.