1st line support till serviceinriktad organisation inom IT

Academic Work · Data & IT · 15 jan

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta inom en organisation med stark gemenskap och fokus på kvalitet inom IT? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vår kund söker just nu en 1st line support som kommer att ingå i ett team med stark sammanhållning och få möjligheten att arbeta med support inom drift- och telefonitjänster. I denna roll finns utrymme att lägga ner tid på varje kund för att säkerställa god service. Start är i mitten av december och uppdraget gäller fram till slutet av februari med goda chanser till förlängning. Urvalet sker löpande så passa på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en 1st line supportmedarbetare. I rollen kommer du att få vara en del av företagets IT-drift servicedesk och ta ansvar över ärenden och kunder på ett kvalitativt sätt. Supporten är öppen 7-17 vardagar, ni är tre stycken i teamet som kommer att arbeta 7-16 eller 8-17. Ni turas om att arbeta det tidiga passet var tredje vecka. Vi har sedan tidigare ett samarbete med denna kund och ser fram emot att rekrytera fler nöjda konsulter till arbetsplatsen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support kommer du arbeta inhouse i ett team på tre personer och hjälpa företagets kunder med sedvanliga datorproblem via fjärrstyrning, telefon och mail. Fokus i ditt arbete är att lyssna på kunden för att identifiera och kartlägga problemet.

Du kommer till exempel att:
 • administrera konton
 • arbeta i ärendehanteringssystem
 • arbeta med nätverk och Windows-ärenden
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en organisation där service och kvalitet är i fokus. Du kommer att vara i kontakt med kunder och förväntas därmed finnas till hands och hjälpa dessa med omsorg. För rätt person finns möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering till företaget.

Vi söker dig som
 • har kunskap inom Windows, MS Office och MS Outlook.
 • har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem.
 • talar flytande svenska och engelska, eftersom du kommer att kommunicera på dessa språk i din roll.
Det är meriterande om du har kunskap inom:
 • kontohantering i Active Directory
 • nätverk
 • Citrix
 • RDS
 • ITIL
Som person är du samarbetsvillig och lägger stor vikt vid att skapa en stark gemenskap med dina kollegor. Du är en teamplayer som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga eftersom du kommer att ha löpande kontakt med kunder och kollegor i din roll. Du har även ett stort intresse för problemlösning och vill ständigt leverera god service i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: 12e december
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Norrtull, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Vår kund är ett företag som arbetar med datakommunikations-, drift och teletjänster i ett rikstäckande nät. De strävar efter att leverera bättre service än sina konkurrenter och har ett fokus på en grön och hållbar tillväxt.