1st line IT-support till Din Bil i Hammarby Sjöstad

Din Bil · Data & IT · 14 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i IT-supportteamet med att över telefon, mail och via ärendehanteringssystem supportera kundens 2000+ anställda i olika tekniska frågor. Då de anställda finns runt om i landet sker även mycket av supporten via fjärrstyrning. Företaget arbetar helt i Windowsmiljö, huvudsakligen Windows 7. IT-supporten har öppet 07.00-17.00 och arbetet förläggs 07.00-16.00 alt. 08.00-17.00.

Detta är en bemanningslösning där du anställs som konsult av 2Complete.

Din profil

Vi ser att du som söker denna tjänst har:
  • Körkort B
  • 1-2 års erfarenhet från att jobba i servicedesk med IT-support över telefon, mail och via ärendehanteringssystem
  • Gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av att supporta Windows operativsystem
  • Möjlighet att starta omgående
För att trivas hos vår kund tror vi att du tycker om en social och omväxlande roll där kundkontakt utgör en stor del av arbetet. Du har ett genuint teknikintresse och bemöter andra med stor respekt och uttrycker dig alltid korrekt i både tal och skrift. Andra viktiga egenskaper är din självgående, lösningsorienterade och ansvarstagande inställning till varje ärende och förmåga att skapa kundnöjdhet. Givetvis är du också noga med att hålla tider.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 alt. malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Malin Ryholt, 084454344

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda och omsätter ungefär 14 miljarder SEK fördelat på 36 försäljningsställen, i regionerna Stockholm, Göteborg och Syd.