.NET-UTVECKLARE SOM VILL ARBETA MED FRAMTIDENS TEKNIK

JobBusters · Data & IT · 5 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just nu en .Net-utvecklare som vill arbeta i teknisk framkant med integration och molntjänster. I rollen ingår utbildning, kurser och konferenser för att du ständigt ska utvecklas. Du arbetar tätt ihop med stöttande kollegor som är bland de bästa i Sverige inom sitt område. Du kommer att arbeta som konsult med spännande och nytänkande lösningar där du knyter ihop integrationer och arbetar med vidareutveckling. Du kommer bland annat att arbeta med Microsoft Azure och Biztalk Server, men det krävs inga förkunskaper om detta.

Om oss

Vår kund är ett konsultbolag som är en del av en större koncern som finns på många platser i hela landet och har flera olika inriktningar. Bolaget du kommer arbeta på riktar in sin verksamhet på integration och molntjänster. Här arbetar några av världens bästa utvecklare inom integration. Vår kund fokuserar på långsiktighet och att låta sina konsulter utvecklas genom utbildning och föreläsningar. Kontoret ligger centralt i Stockholm och koncernen har 300 anställda.

Kvalifikationer
  • Du har minst två års erfarenhet av C# .Net
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska
  • Det är meriterande att ha kunskap om Azure
  • Du har gärna erfarenhet av att ha arbetat som konsult tidigare
Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker. Du tycker att det är trevligt att socialisera och vågar komma med förslag och idéer på förbättringar.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och ger dig möjlighet att arbeta i framkant med framtidens teknik. Du får bland annat delta på föreläsningar, konferenser och mässor. Kontoret har en takterrass mitt i stan där du kan umgås med dina kollegor. Du får även följa med på företagets konferensresor utomlands. Det här är en arbetsplats med god sammanhållning där man delar kunskaper med varandra.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var