.NET-utvecklare med stort intresse för teknik

Om jobbet

Söderberg & Partners Pension (LIV) söker en driftig fullstack .NET-utvecklare med stort intresse för teknik och tekniska lösningar men som också är lyhörd för verksamheten. Som person trivs du med att arbeta i team, är strukturerad och målmedveten. Du är duktig på att kommunicera, självgående och van att arbeta i en agil miljö.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett team som arbetar med agila metoder för att bygga, och på ett systematiskt sätt designa, komponenter som stödjer vår verksamhet. Komponenterna används både av externa kunder, företag och för intern administration.

Den tekniska miljön är för närvarande baserad på Windows, IIS, .NET, C#, SQLServer och JavaScript.

Söderberg & Partners Pension

Söderberg & Partners är ett marknadsledande företag i ständig utveckling och därför söker vi hela tiden nya tekniker för att tillhandahålla bättre och effektivare komponenter. Söderberg & Partners LIV IT har en betydande roll för hela företagets utveckling.

Vi är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med ca 1500 anställda i hela Norden. Vi erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov.

Vi vill, med våra produkter, skapa nya banbrytande förutsättningar som gynnar våra kunder och vi har en vision om att utveckla, förnya och revolutionera det traditionella arbetssättet i branschen.

Vi behöver dig som tekniker för ge oss fortsatt möjlighet att utmana marknaden.

Vi ser gärna att du behärskar:
 • C#
 • Javascript
 • SQL
Meriterande kunskaper:
 • ASP.Net MVC
 • TDD/BDD
 • Docker
 • Linux
 • Mono
 • Arbetat med User Stories
 • Concurrency
 • Har en examen med data-/IT-inriktning
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, men ser inte tidigare branscherfarenhet som något krav.

Rekryteringen sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Efter överenskommelse

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2016-12-16

Kontaktperson: AnnaCarin Ölund, gruppledare LIV IT, 0761-495279
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.