Finsktalande onsite / IT-supporttekniker till NCC

TNG IT Digital · Data & IT · 10 okt

Om jobbet

Vi söker dig som vill vara med och utveckla tjänsten som IT-supporttekniker för NCC Industry i Solna.

Du har nu möjlighet att bli en del av en storsatsning på ett av nordens största Byggföretag. Vi söker dig som kan finska och söker ett omväxlande tekniskt arbete där service ställs i fokus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande och varierad tjänst där ingen dag är den andra lik. Du blir själv delaktig att planera ditt arbete efter behov och intresse. Här får du användning för dina språkkunskaper, kommunikativa förmågor och breda IT-kompetens. I rollen jobbar du varierat med både onsite-support och i servicedesk.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att koordinera IT-beställningar, inom bland annat:
  • Nätverk/WAN
  • Applikationsupport
  • Printers
  • Siter: sätta upp, förvalta och lägga ner
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en långsiktig konsulttjänst där du kommer ha nära kontakt med den interna IT-supporten samt de leverantörer som företaget arbetar med. I ditt arbete kommer det innebära mycket resor.
  • Du kommer att supportera på NCC Industrys verksamhetssystem där Onsite krävs
  • Dokumentera arbetet via ärendehanteringssystem
  • Vara väl informerad om NCCs support och beställningsrutiner
  • Uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer
  • Delta i IT projekt eller projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs
VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har en bred IT-kompetens och gärna har tidigare erfarenhet som supporttekniker med ärenden motsvarande svåra 1st-line ärenden eller 2nd-line. Du har även kunskap om nätverk och kommunikationslösningar. Vi ser också att du är flytande i svenska samt finska. För denna tjänst är körkort ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.