Projektledare till EVRY

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

EVRY söker erfarna projektledare som kan driva spännande projekt och uppdrag för deras kunder. Är du den person vi söker till rollen, ingår du i ett team tillsammans med andra projektledare där du får möjlighet att utbyta erfarenheter och utvecklas med kollegor inom din profession. EVRY arbetar i nära partnerskap med deras kunder vilket innebär att du i rollen alltid har stort kundfokus.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en tekniskt erfaren projektledare alternativt delprojektledare. EVRY är ett av Nordens ledande IT-företag med stor kompetens internt. Företaget har genomgått en förändringsprocess och befinner sig nu i en ny fas då det är av stor vikt att få in erfarna huvudprojektledare samt delprojektledare som kan arbeta med företagets stora samt medelstora kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EVRY.

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du det yttersta ansvaret för projektets leverabler och effekter, genom att motivera, inspirera och kommunicera med teamet, såväl som kunden och övriga intressenter. Du driver komplexa projekt inom systemutveckling/förvaltning och IT-drift för deras kunder inom stora- och medelstora företag. Leveranskapaciteten i projekten finns både lokalt och nationellt. Därför kan resor i tjänsten förekomma, men främst inom Stockholmsområdet.

Tjänsten passar dig som vill ha en spännande utmaning - i denna roll får du möjlighet att skapa verklig förändring i framtida IT-organisationer. Du kommer att arbeta nära EVRYs kunder och bidra med affärsnytta i form av att integrera kundens verksamhet med IT på bästa vis.

Vi söker dig som
 • Har dokumenterad erfarenhet av PPS projektstyrningsmodell eller liknande.
 • Har kunskap i ekonomisk uppföljning och affärsförståelse.
 • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning av något IT projekt
 • Har mycket god skriftlig samt muntlig förmåga i både svenska och engelska. Vidare har du goda erfarenheter av att kommunicera med olika nivåer och intressenter, såsom ledningsnivå och verkställande nivå
Det är meriterande om du
 • Har medverkat i transitions- och transformationsprojekt som delprojektledare och/eller som huvudprojektledare.
 • Är certifierad inom PM3 och/eller IPMA, PMI eller Prince II
 • Har praktisk erfarenhet av kvalitetssäkringsmetoder, verktyg och tekniker
Som person är du van att arbeta strategiskt och målinriktat samtidigt som du har en stor handlingskraft. I nya kontakter skapar du förtroende och goda relationer och har också förmågan att bibehålla dem under ett långsiktigt samarbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, samt resor främst inom Stockholmsområdet
 • Kontaktuppgifter: Ellen Holmberg, Recruitment Consultant, ellen.holmberg@academicwork.se alternativt vår teammail, stn03@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. De står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av deras lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar de dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.