VVS-Projektledare/Besiktningsman/Konstruktör

Om jobbet

Om tjänsten

VVS - Projektledare/Besiktningsman/Konstruktör

E:a VVS Konsult AB arbetar med projektering, utredning, energiberäkning samt kalkyl, projektledning, installationsledning och besiktning av VVS-, kyl-, styr- och övervakningsinstallationer. Vi har erfarenhet av bostäder, vård/omsorg, förskolor, skolor, kontor, industri, läkemedelsindustri mm. Vårt arbetsområde är främst i Mälardalsregionen.

Vi söker Dig, VVS-ingenjör med flera års erfarenhet av projektering och utredning av VVS-installationer och vill ta nästa steg som utöka erfarenheterna med projektledning/installationsledning/besiktning. Du jobbar idag med projektering eller uppdragsledning. Du har goda teoretiska kunskaper och har erfarenhet att projektera ventilation-, värme- och sanitetssystem. Du har praktisk erfarenhet av ritningsarbete i AutoCad och gärna med applikationen MagiCad. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att projektleda, besikta, konstruera, beräkna, redovisa och projektera inom VVS-området. Du har ett utåtriktat sätt och har god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt.

Vi är ett VVS konsultföretag med kontor i centrala Eskilstuna.
Företaget bildades år 2002 och har idag totalt åtta anställda.

Var och en i vår organisation utför och ansvarar självständigt för sina egna uppdrag som handläggning, konstruktion och CAD-projektering, vilket även innefattar planering av tidsåtgång och ekonomi. Detta för att skapa ett större personligt engagemang och ansvar med kortare beslutsvägar i processen.

Vår affärsidé är att skapa bästa möjliga inomhusklimat utifrån varje uppdrags förutsättningar. Med ständiga förbättringar av kompetens, teknik och kvalitet skall vi alltid kunna uppfylla kundens krav, behov och förväntningar.

För att uppfylla hög kvalitet på levererade produkter och tjänster arbetar vi med verksamhetsstyrning enligt SS-EN-ISO 9001:2000 och ISO 14001 som vidareutvecklas kontinuerligt.

Kvalifikationer

Högeskole/Universitetsexamen är ett krav.

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.

Vid frågor kan du kontakta rekryterare Mårten Sporrong, best bemanning & rekrytering
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget