Uniflex söker Processoperatör till Mjölpaketering/Lager

Om jobbet

Jobbeskrivning

Som maskinoperatör kommer du att självständigt, efter internutbildning, svara för produktionsavsnitt inom det löpande flödet. Arbetet innebär paketeringsarbete enligt schema och uppgjord veckoplan, kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med process-/livsmedelsteknisk inriktning eller liknande, samt goda kunskaper i svenska - i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. Truckkort är önskvärt.
Meriterande är några års erfarenhet av processarbete från livsmedelstillverkning och LEAN/LEAD-arbete. Vi tror att du är en positiv och händig person som kan hålla många bollar i luften och som tycker om att arbeta i grupp.

Arbetet med produktion av livsmedel kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte - något vi alltid eftersträvar.

Skiftgång - tvåskift. Tidsbegränsad anställning i 6 månader vilken kan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde januari till mars.
Jobbfakta
Ort
Strängnäs
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.