Trafikstrateg till Sörmlands Kollektivtrafikmyndighet – Nyköping

Om jobbet

Adecco expanderar i Nyköping och söker nu en Trafikstrateg/Trafikplanerare till Sörmlands Kollektivtrafikmyndighet*.

*Sörmlands kollektivtrafikmyndighet har det samlade ansvaret för kollektivtrafiken i länet. Myndigheten organiseras som ett kommunalförbund med Landstinget Sörmland och länets nio kommuner som medlemmar. Myndigheten använder Sörmlandstrafiken som varumärke.

Om Tjänsten
I din roll som Trafikstrateg/Trafikplanerare fungerar du som stödfunktion mot övriga enheter och avdelningar gällande trafikplanering. Du kommer att besvara remisser och delta i beredning-, utrednings och utvecklingsprojekt inom kollektivtrafikområdet. Du utgör länken mellan planering och genomförandet i den fysiska stadsmiljön och arbetar med att implementera de åtgärder som beslutats i övergripande planeringsdokument. Vidare kommer du att utgöra en sammanhållande strategi för hur trafiken bör utvecklas för att man ska uppnå ett hållbart, attraktivt samhälle utifrån ekonomiskt och socialt perspektiv.

I arbetsuppgifterna ingår även:
  • övergripande trafikfrågor (bil-, gång-, cykel-, som kollektivtrafik och distributionstrafik)
  • program och planarbete utifrån trafikstrategin
  • sammanställning och analys av bakgrundsdata
  • utredningar som underlag för planering och beslut
Arbetsuppgifterna är av analytisk karaktär och kräver förmåga att se väsentligheter och samband i övergripande och komplexa frågor.

Om Dig
För att lyckas i ditt nya arbete måste du trivas med att ha många kontakter, både internt och externt. Du arbetar bra tillsammans med andra, är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende. Vi tror också att du är lugn, självgående och strukturerad.

Vi ser att du är:
- Nyutexaminerad inom Högskole/Universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/samhällsplanering med trafikinriktning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som Trafikstrateg är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.