Tornkranförare med yrkesbevis

Om jobbet

Om tjänsten

Peab Bygg Region Mellersta behöver utöka sin organisation med en till tornkranförare till orten Eskilstuna.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du är positiv och självgående som person. Tjänsten kräver även att du ska kunna kommunicera på ett bra sätt med andra på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du även har en bakgrund inom trä- eller betongarbete.

Kravprofil

B-körkort och tillgång till bil är ett krav då projekten kan ligga på platser där bil är att föredra för att ta sig till och från arbetsplatsen. Yrkesbevis som tornkranförare. Meriterande är om du har några års erfarenhet av arbete med tornkran.

Har du frågor kring anställningsvillkor, kontakta Pernilla Nyström Personalsamordnare 072-5334831. För övriga frågor kontaktas Paul Strand 0733-375236

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Pernilla Nyström, 0725-33 48 31,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pernilla Nyström, 0725-33 48 31

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.