Svetsare till Södertälje/Nyköping

Lernia · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Företaget har en stor tillverkningsproduktion i Nyköping. På detta företag arbetar personer i alla åldrar och inom företaget är det viktigt med gott samarbete och god kamratskap. Här arbetar man tillsammans och tar gemensamt ansvar för att leverera högsta kvalitet. Är stabila och ledande och ligger i framkant i sin bransch!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd hos oss på Lernia Bemanning och ingå i vår uthyrningsverksamhet och därmed arbeta hos kundföretaget. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara svetsning av rostfritt stål i vår tillverkning för fordonsindustrin, men även andra material kan förekomma och även andra arbetsuppgifter.

Formell kompetens

Du som söker ska ha en grundkompetens inom svetsning och ha behörigheterna MIG/MAG samt gärna TIG. Erfarenhet av svetsarbete i rostfritt stål är ett krav för att snabbt kunna komma in abetet och du måste kunna läsa en WPS. Du ska kunna se svetsdefekter och även förstå hur man reparerar dessa, och även ha insikt i vilka risker det innebär med svetsarbete och kunna vidta rätt skyddsåtgärder om det skulle behövas. Du kommer även få en ordentlig introduktion och genomgång av företagets arbetsmiljö och interna regler. Bor du inte i Nyköping tror vi att du har B-körkort och tillgång till bil för att kunna komma till arbetet på ett smidigt sätt.

Din bakgrund

För att trivas här så har du förmodligen en industriell bakgrund och några års erfarenhet av olika svetsmoment. Du har erfarenhet av tillverkningsproduktion sedan tidigare och kan en del om industri i allmänhet.Du kommer få testa och visa upp dina kunskaper innan du börjar din anställning och vi kommer säkerställa att du har kännedom om vilka säkerhetsföreskrifter vi har.

Personliga egenskaper

Du som söker ska vara noggrann och pålitlig och vilja göra ett gott arbete. Du talar och skriver svenska och har lätt för att samarbeta och arbeta i grupp med andra, vi ser gärna att du är med och bidrar till en positiv teamkänsla och inser att varje person i laget är en del av ett större perspektiv i vår producerande verksamhet. För att passa in så är du lugn och stabil och känner dig trygg i din yrkesroll och din kompetens.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Tillsvidare/Nyköping

Dagtid
2-Skift
Ständig Natt

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Transport & Logistik
Underkategori
Svetsare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.