Svetsare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu erfarna svetsare med licens i MAG/TIG.
Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets
Kunna läsa en WPS
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Meriterande:
Materialkännedom
svetslicenser

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dej varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG. Arbetet utförs vid automatiserade robotlinor vilket innebär en del manuell försvetsning samt avsyning/kontroll och färdigsvetsning av rostfria produkter i tunnplåt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och extremt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid/2-skift/Natt/Nyköping

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Transport & Logistik
Underkategori
Svetsare
Kontakt

Ring Lotta Myllyvainio, 072 254 15 10

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 mars

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.