Studerar du kommunikation? Nu har vi ett spännande extrajobb!

Om jobbet

Vill du få möjlighet till praktisk erfarenhet inom kommunikation? Är du duktig på att uttrycka dig i skrift och förstår hur man kommunicerar på sociala medier? Då är detta uppdrag något för dig!

Om uppdraget

Du kommer till att börja med få arbeta med att intervjua och skriva personporträtt av kundens anställda, som sedan skall publiceras på deras hemsida. Detta projekt skall genomföras innan årets slut, och kommer att involvera att intervjua medarbetare (i både Västerås och Eskilstuna), självständigt sammanfatta och utforma texterna, samt jobba med själva administrationen och uppdateringen av hemsidan. Utöver projektet kommer du löpande att få jobba med uppdateringar och kommunikation på sociala medier.

Om dig

Vi ser att du är studerade, med inriktning kommunikation eller marknadsföring. Det är viktigt att du har möjlighet att börja arbeta omgående. Som person är du nyfiken och driven, du tar stort ansvar för ditt arbete och har förmågan att arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och lockas av rollen som kommunikatör/informatör. Du har goda grundkunskaper i Wordpress och har även kunskap att hantera enklare bildredigering i Photoshop.

Om anställningen

Tjänsten kommer att tillsättas omgående, för uppstart av projektet, som väntas ta ca 1-2 arbetsveckor i anspråk. Efter projektet kommer det för rätt person att finnas möjligheter att jobba extra vid sidan av studierna, löpande under våren 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden - så sök redan idag. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Du får gärna bifoga ett arbetsprov, från studierna eller tidigare arbete.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Malin Fredriksson på 016-542 85 00 eller malin.fredriksson@adecco.se .

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.